FiveM DirectX Hatası

İşletim sistemi
Windows 10

m3rttt

Hectopat
RAM
Viper Patriot 32 GB RAM 6000MHz CL30
Ekran kartı
GIGABYTE Windforce Nvidia Geforce RTX 4070TI
Anakart
GIGABYTE A620M
İşlemci
AMD Ryzen 5 7500F
1738064190366.png

1738064207884.png

FiveM de bu DirectX hatasını sürekli olarak alıyorum. Bazen 10 dakikada bir bazen 1 saatte bir böyle bir crash yiyip duruyorum. DDU ile driverlarımı silip güncelledim. Format dahi attım fakat sorun çözülmedi. Farklı bir çözüm varsa dinlemek isterim.

Eki Görüntüle 2409570
DirectX 12 olarak yüklü. Daha önce güncelledim de. Fakat sorun düzelmedi.
Vcredist için bir şey yapmadım. Yüklü değil diye biliyorum.
Yüklemeniz gerek vcredist ve directx oyun için gerekli 3d ses vb. dll dosyalarını sisteme entegre eder

Yüklemeniz gerek VCRedist ve DirectX oyun için gerekli 3D ses vb. DLL dosyalarını sisteme entegre eder.

[URL unfurl="https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35"

1738066000936.png

Hocam attığınız 2 linkide indirdim. Bu VCRedist'te install_all yaptım. Umarım sorun düzelmiştir. Eğer düzeldiyse buraya bildireceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisini de kullanmıyorum. Dediğim gibi formattan sonra bir değişiklik yapmadım. BIOS'a da girmedim. Eğer BIOS'tan değiştirebileceğim bir ayar vs. varsa değiştirebilirim de.
Diğer oyunlarda bir sıkıntı yok değil mi? Mod yüklüyse kaldırıp deneyin. Olmadı silip baştan yüklemenizi öneririm. Ya da korsan değilse dosya doğrulamada yapabilirsiniz FiveM silip.

Diğer oyunlarda bir sıkıntı yok değil mi? Mod yüklüyse kaldırıp deneyin. Olmadı silip baştan yüklemenizi öneririm. Ya da korsan değilse dosya doğrulamada yapabilirsiniz FiveM silip.
Diğer oyunlarda sıkıntı olmuyordu. Mod yüklü değil. Fivem cache silip denedim olmadı. Direkt fivem silip yükledim o da nafile. Oyun dosyalarını 2 kere doğruladım. Fakat yine olmadı.

Eki Görüntüle 2409579

Hocam attığınız 2 linkide indirdim. Bu VCRedist'te install_all yaptım. Umarım sorun düzelmiştir. Eğer düzeldiyse buraya bildireceğim.
Maalesef yine crash veriyor.

Diğer oyunlarda sıkıntı olmuyordu. Mod yüklü değil. Fivme cache silip denedim olmadı. Dİrekt fivem silip yükledim o da nafile. Oyun dosyalarını 2 kere doğruladım. Fakat yine olmadı.

Maalesef yine crash veriyor.
Sizin için sorunu çözebilecek birini etiketleyeceğim. @reptile Hocam müsaitse yardım edecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı