FiveM DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED - GPU Hatası

hAllederiz

Kilopat
Arkadaşlar problemin çözümünü bulabilen var mı? Konulara baktım GTA 5'in dosyalarının bütünlüğünü doğruladım olmadı. Cache dosyasında'kileri sildim olmadı. Problem oyundayken Alt+Tab yapınca çıkıyor.
Güncel.
Save information dedikten sonra rar dosyası çıkıyor. Rar dosyasının içeriği budur.

Dosya Ekleri

• 51.png
    51.png
    8,9 KB · Görüntüleme: 741
  • 1111.png
    1111.png
    60,8 KB · Görüntüleme: 702
Son düzenleme:
Nasıl kullanacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz ?
Çok basit ...
İlk önce msconfig'e girip - "Önyükleme" seçeneğinden "Güvenli Önyükleme" seçin ve yeniden başlatın.
Daha sonra DDU programını yönetici olarak çalıştırın ve programa girin.
Ekran kartını kaldıracağımız için ekran kartı seçili olsun, ekran kartı üreticisi ne ise onu seçin sizin AMD ise AMD seçin.
Daha sonra temizledikten sonra yeniden başlat'a tıklayın, 2-3 dakika bekleyin PC açılacak.
Açıldıktan sonra Msconfig üzerinden güvenli önyükleme tikini kaldırın ve tekrar başlatın ,temizleme işlemi tamam :)

Çözümü olmayan problemden merhaba. Önceden RX 470 ekran kartı kullanıyordum problem yaşamıyordum. RX 570 taktım bu problemi yaşamaktayım.
GTA 5'in dosya bütünlüğünü doğruladım olmadı.
FiveM silip tekrar yükledim olmadı.
Ekran kartı driverini sildim olmadı.
FiveM'in kendi forumuna bakıyorum bir cevap yok.
Var mıdır bu kardeşinize yardımcı olabilecek?

Son düzenleyen: Moderatör:

O çözüm burada işe yaramıyor hocam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı