FiveM eğlenceli midir?

r0nzy

Femtopat
Daha fazla  
GTA 5 524 TL'ye alınır mı sizce? Alırsam FiveM oynama gıbı dusuncelerım var ama nasıl oldgunu bılmıyorum, sızce alınır mı? Yoksa hiç bulasmamalı mıyım FiveM'e?

GTA 5 524 TL'ye alınır mı sizce? Alırsam FiveM oynama gıbı dusuncelerım var ama nasıl oldgunu bılmıyorum, sızce alınır mı? Yoksa hiç bulasmamalı mıyım FiveM'e?

GTA 6 çıktığında yüzde doksan GTA 5 ya ücretsiz ya da ücretsizden biraz pahalı olacak 520 lira verip onu almak yerine 2 big Mac alıp yoluma bakmayı tercih ederim ha dersen ben bekleyemiyorum FiveM gayet eğlenceli bir platform ama sunucular çok karışık genel olarak almak istiyorsan sen bilirsin ama ben olsam almazdım.

Toz pembe bi ortam bekleme, 2025 fivem çok toxic. Ekibin yoksa çoğu büyük sunucuda tek başına bir şey yapamazsın. 2022'de başladım MDRP dahil bir çok sunucuda büyük ekiplerde oynadım. Sorarsan başladığına pişman mısın, kesinlikle. İlk defa oynayacağın için RİA veya PWUC gibi non wl serverlerde oynayacaksın izlediğin yayıncılar gibi kaliteli rol bekleme o yüzden.

GTA 6 çıktığında yüzde doksan GTA 5 ya ücretsiz ya da ücretsizden biraz pahalı olacak 520 lira verip onu almak yerine 2 big Mac alıp yoluma bakmayı tercih ederim ha dersen ben bekleyemiyorum FiveM gayet eğlenceli bir platform ama sunucular çok karışık genel olarak almak istiyorsan sen bilirsin ama ben olsam almazdım.

Rockstar gibi bir firmadan bahsediyoruz ücretsiz oyunla alakaları yok o sebeple vermezler şu an almak bence mantıklı.

GTA 5 alınır her yönden parasını hakediyor fakat FiveM konusunda kaliteli ve toksik ortama yer vermeyen sunucular belirli bir saat ve rol bilgisi istiyor. Ondan dolayı ilk başlarda non whitelist sunucularında oynayıp oyunu öğrenirsen senin için daha iyi olur. %90 zevk alırsın ama toksik kitle her oyunda bulunduğu gibi bu oyunda da var, sunucu tercihini iyi yapman lazım.

RDR ücretsiz olarak verilmedi.
Rockstar gibi bir firmadan bahsediyoruz ücretsiz oyunla alakaları yok o sebeple vermezler şu an almak bence mantıklı.

Rockstar'dan bahsetmiyoruz Steam ya da Epic iş birliği ile yapacaklar yüksek ihtimal bi ara hem RDR hem GTA bedava vermişlerdi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı