FiveM ekran kartını görmüyor

İşletim sistemi
Windows 11

MaxiPhilips

Hectopat
RAM
8x2 3200 MHZ
Ekran kartı
gtx 1650 4gb oc
Anakart
A320-M
İşlemci
Amd ryzen 5 3350g 4 çekirdek
Merhaba arkadaşlar, FiveM de bir durum fark ettim hatta birçok kişi bu problemi yaşamış NVIDIA 1650 GTX 4 GB ekran kartım var Ryzen 5 3350G 4 çekirdek işlemcim mevcut 8x2 3200 RAM'lerim mevcut. NVIDIA grafik ayarlarından FiveM'i seçtim daha sonra grafik ayarlarından Windows 11'in FiveM'i yüksek performans ekran kartını seçtim ancak hala Vega grapich 2 GB görünüyor ve ben artık bu durumdan çok sıkıldım. FPS zaten düşük daha kötü oluyor. Bu durumda başka yardımcı olabilecek biri var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, FiveM de bir durum fark ettim hatta birçok kişi bu problemi yaşamış NVIDIA 1650 GTX 4 GB ekran kartım var Ryzen 5 3350G 4 çekirdek işlemcim mevcut 8x2 3200 RAM'lerim mevcut. NVIDIA grafik ayarlarından FiveM'i seçtim daha sonra grafik ayarlarından Windows 11'in FiveM'i yüksek performans ekran kartını seçtim ancak hala Vega grapich 2 GB görünüyor ve ben artık bu durumdan çok sıkıldım. FPS zaten düşük daha kötü oluyor. Bu durumda başka yardımcı olabilecek biri var mı?

NVIDIA Denetim Masası'ndan tercih edilen grafik istemcisini yüksek performanslı seçin. Sonra FiveM'in settings klasörünü not defteri ile açıp en alttaki ekran kartı yerine mevcut ekran kartınızı yazınız en sonda dosyayı kaydedin. (Settings klasörü %appdata%nin içindeki CitizenFx klasöründe)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı