FiveM FPS Düşmesi

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 veya 3 haftadır FiveM oynuyorum. Başlarda "FPS Drop" yok iken son zamanlarda çıkmaya başladı. Sunucu ile alakası yok. Oyunu SSD'ye kurdum. Rolün tam ortasında da oluyor. Bunun bir çözümü var mı? Ek olarak FPS Drop derken oyunu çökertecek kadar oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu denedim. Bir nebze olsun düzeltti. Sadece yazıları biraz bulanıklaştırmış. Yardımın için sağol. Başka çözüm bilen var mı ?

İşine yaraması sevindirdi, yalnız sağ ol yerine 'beğen' butonu daha çok makbule geçer. MP'de de drop oluyor mu ve FPS düşük mü? Eğer olmuyorsa bu FiveM'den kaynaklı bir durum sonuçta Open Beta bir oyun bence.

İşine yaraması sevindirdi, yalnız sağ ol yerine 'beğen' butonu daha çok makbule geçer. MP'de de drop oluyor mu ve FPS düşük mü? Eğer olmuyorsa bu FiveM'den kaynaklı bir durum sonuçta Open Beta bir oyun bence.
Beğendim [emoji3]. MP'de böyle bir sorun yok singleplayer'dada FiveM'de var sadece. Dediğin gibidir open beta bir oyun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı