FiveM GPU kullanmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Orhun Paşo

Hectopat
Merhaba 1050 Ti 4 GB ekran kartım AMD Ryzen 3 işlemcim var. FiveM oynarken kontrol ettim GPU yüzde 0-1 değerlerinde seyrederken CPU 70-80 gibi yüksek değerlerde zorlanıyor. Bu yüzden de oyunum kasıyor. Sizce GPU kullanımını arttırmamın bir yolu var mıdır?

AMD Ryzen 3 2200G. Bu arada bir sıkıntım da normalde 3.70 GHz olabilirken 3.50 GHz'de sabit kalıyor.
Masaüstüne sağ tıklayıp sırayla;

Nvidia Denetim Masası - 3D Ayarlarının Yönetilmesi dedikten sonra Program Ayarları kısmından, Özelleştirilecek Program seçin: FiveM. Daha sonra ''2. Bu program için ayarları belirleyin:'' kısmından CUDA - GPU'lar seçeneğinden Bu GPU'ları kullan: 1050Ti seçip Uygula ve Tamam diyerek işlemi bitirebilirsiniz. Artık FiveM ekran kartınızı kullanacak.

Nvidia Denetim Masası - 3D Ayarlarının Yönetilmesi dedikten sonra Program Ayarları kısmından, Özelleştirilecek Program seçin: FiveM. Daha sonra ''2. Bu program için ayarları belirleyin:'' kısmından CUDA - GPU'lar seçeneğinden Bu GPU'ları kullan: 1050Ti seçip Uygula ve Tamam diyerek işlemi bitirebilirsiniz. Artık FiveM ekran kartınızı kullanacak.
Teşekkür ederim deneyip tekrar döneceğim.

NVIDIA denetim masası - 3D ayarlarının yönetilmesi dedikten sonra program ayarları kısmından, özelleştirilecek program seçin: FiveM. Daha sonra "2. bu program için ayarları belirleyin:" Kısmından CUDA - GPU'lar seçeneğinden bu GPU'ları kullan: 1050 Ti seçip uygula ve tamam diyerek işlemi bitirebilirsiniz. Artık FiveM ekran kartınızı kullanacak.

Dediğinizi yaptım ama hala aynı şekilde. Bir de FiveM 8 GB RAM olmasına rağmen 4 olunca 100 diyor şimdi gördüm.

Dosya Ekleri

• Screenshot_35.png
    Screenshot_35.png
    15,6 KB · Görüntüleme: 604
Son düzenleme:

sen dünyanın en iyisisin 1 aydır fivem oynayamıyordum bildiğim bütün yöntemleri denedim iki saniyede halloldu

Masaüstüne sağ tıkla sonra görüntü ayarları en alttan grafik ayarları sonra oradan oyunu bulup yüksek performans yap. Veya en kötü biostan onboardı kapatabilirsin.
tamamdır dostum teşekkürler deniyeceğim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı