FiveM güvenilir mi?

Evet. FiveM kurulumunda sadece size GTA'nın kurulu olduğu dosyayı soracaktır. Oyuna girdiğinizde GTA üzerinden çalışıyor. Online ile hiçbir alakası olmuyor fakat hem FiveM açıkken hem de Online oynayabilir misiniz bilmiyorum. Lafın kısası dediğim gibi problem olmayacaktır. Ekleme yapmak istiyorum görürsünüz umarım FiveM sunucularına girerken Steam'ın açık olması gerekiyor Steam üzerinden hex adlı veriniz ile işlem yapılıyor. Bu veri sizin Steam hesabınızın kimlik numarasıdır ve eşsizdir. Ayrıca FiveM oynadığınızda kütüphanenizde Source SDK base adlı uygulamalar görebilirsiniz bunlar FiveM'in eklentileridir sizin verileriniz bu uygulamalar üzerinden döner. Eski Valve oyunları ve gibi oyunlarda ( Half-Life, l4D vb.) Bunu kullanmaktadır şüpheniz olmasın. FiveM hakkında probleminiz olursa bana sorabilirsiniz sefiri oldum sayılır bu oyunun TR'de oynadığım sunucu kalmadı diyebilirim.
Teşekkürler hocam şimdi gta online'ye direk oyunun kendisinden girip online mod diyip girebilirim demi?

Evet. FiveM içinse Launcher'ını kullanmak zorundasınız.
Hocam gta girmeye çalışıyorum ama fivem'i indirip sildikden sonra girilmiyor. Oyun başlıyor çalışıyor gibi gözüküyor hiçbirşey olmuyor. Rockstar games launcher ise açılmıyor kütüphaneye bağlanamadı diyor.

1709832568085.png

1709832640586.png

Hocam GTA girmeye çalışıyorum ama FiveM'i indirip sildikden sonra girilmiyor. Oyun başlıyor çalışıyor gibi gözüküyor hiçbir şey olmuyor. Rockstar Games Launcher ise açılmıyor kütüphaneye bağlanamadı diyor.

Bu hatanın FiveM ile bağlantılı olacağını düşünmüyorum çünkü yıllardır arkadaş çevrem ile beraber oynuyoruz. Bu konu hakkında bir fikrim yok farklı bir konu açarsan daha iyi olacağını düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı