FiveM hatalı RP yapıyorlar

Taha Kuzu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben çok merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum. Usta RP'ci arkadaşlar yardım ederse memnun olurum. Öncelikle RP'nin amacı gerçek hayatın oyuna yansıması değil mi? Ben öyle biliyorum pwuc RP serverında arkadaş bana pit atıyor ve bende napıyosun oğlum diyorum arkadaş agresif role devam ediyor. Ben de küfür ediyorum ve 5 kişi beni tarıyor ve soyup üstümdeki değerli şeyleri alıyor. Ben desteğe gitmeme rağmen destek adamları haklı buluyor ve ben eşyamı vermiyor. Burada sıkıntı bence şu, sokakta birisi size aracıyla çarpsa ve üstünüze üstünüze konuşsa arkadaşa küfretmez misiniz? Ve bunun için taranır mısınız? Böyle saçma RP olmaz. Bence yardım eder misiniz? Benim buradaki hatam ne?

Senin bir hatan yok, oynadığın rol sunucusu ciddi bir rol yapısına sahip değil anlaşılan. Ancak küfür ettiğiniz kişilerin sizi taraması gayet role uygun sayılabilir, gerçek hayatta küfür ettiği kişinin evine el bombası atan bile vardı haberlerde.

Pwuc'tan kaliteli RP bekleme zaten. Ben bile troll'üne giriyorum hala banlamadılar

Dostum pwuc non wh olduğu için önüne gelen girebiliyor zorlayıcı ve hard RP sunucusuna girebilirseniz daha zevkli olur ama şu anda eskisi gibi 2021 2020'deki sunucular yok artık adamakıllı sunucu kalmadı FiveM'de. (cogu ptw)

Önerebiliceğin sunucu var mı?

Pwuc'tan kaliteli RP bekleme zaten. Ben bile troll'üne giriyorum hala banlamadılar

Hatanız muhtemelen fun RP olan bir sunucuda hard RP yapmaya çalışıyor olmanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…