FiveM RP sunucu önerisi

Belirli günlerde vdm ve rdm serbest orada. Sebebi ise insanlar hevesini atsın ve normal günlerde yapmasın diye. Epey zorlu mülakatlar ardından alıyorlar zaten.

Nasıl epey zorlu ya :) sordukları şey rdm nedir? Vdm nedir? Yayın açıp yalandan hile varmıdiye kontrol etme. Sonra giriyorsun sunucuya 200 kişi 150 troll.

Los Santos SW girme dostum hiçbiri hard değil. Los Angeles SW'ler en keyif alacağın inanılmaz hard rp'li sunucular. Örnek olarak bacağına kurşun yersen 1 hafta felan yaralı yürüyüş emote ile geziyorsun. Kafana 3 kere sıkılırsa CK yersin. ''Yo Zenci naber?'' gibi amerikan siyahisi aksanıyla konuşmak zorundasın felan. Girmek de zor fakat oradaki rp hiç bir yerde yok. Oynamış birisi olarak söylüyorum

Los Santos SW girme dostum hiçbiri hard değil. Los Angeles SW'ler en keyif alacağın inanılmaz hard rp'li sunucular. Örnek olarak bacağına kurşun yersen 1 hafta felan yaralı yürüyüş emote ile geziyorsun. Kafana 3 kere sıkılırsa CK yersin. ''Yo Zenci naber?'' gibi amerikan siyahisi aksanıyla konuşmak zorundasın felan. Girmek de zor fakat oradaki rp hiç bir yerde yok. Oynamış birisi olarak söylüyorum
Örnek bir sunucu varmı yada saat gereksimi

Örnek bir sunucu varmı yada saat gereksimi
Saat değil rol soruyorlar ama combatlog nedir şu nedir gibisinden değil. İşte bir tane zenci geldi küfür ettiniz seni bıçakladı ne yaparsın rol hatası varmı gibisinden sorular. Eskiden oynardım şu anda L.A sunucular ne alemde bilmiyorum. Server arama yerine los angeles yazın veya internetten araştırın. Discordlarına girip kayıt olmanız zorunlu

Saat değil rol soruyorlar ama combatlog nedir şu nedir gibisinden değil. İşte bir tane zenci geldi küfür ettiniz seni bıçakladı ne yaparsın rol hatası var mı gibisinden sorular. Eskiden oynardım şu anda l. A sunucular ne alemde bilmiyorum. Server arama yerine Los Angeles yazın veya internetten araştırın. Discordlarına girip kayıt olmanız zorunlu.

Bilgiden yana sıkıntı yok, teşekkür ederin sağ olasın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı