FiveM için 25 bin TL sistem yükseltme önerisi

Bütçe
25000

efeguln9

Hectopat
Merhaba. Aşağıda belirttiğim şu anki sistemim ile FiveM'de çok uzun zamandır inanılmaz droplar yiyorum. En sonunda sıkıldım ve bileşenlerimi yükseltmek istedim. FiveM odaklı birkaç parça almayı düşünüyorum. Genelde FiveM yayınları yapan insanların sistemlerine bakıp en uygununu seçmeye çalışıyorum. Seçtiğim birkaç parça var ve bu parçaların darboğaz yapıp yapmayacağına dair en ufak fikrim dahi yok. Düşündüğüm işlemci Ryzen 5 7500F, ekran kartı Galax GeForce RTX 4060 Ti 8 GB ex 1-Click OC GDDR6, yanına SSD vs. vs. Bu parçalarla FiveM'de droplar söz konusu olur mu, darboğaz yaşar mıyım? Bunları merak ediyorum. Çok bütçem yok, maksimum 25. Buna göre tavsiyeler verirseniz sevinirim.

Şu anki sistemim;

Ryzen 5 1600.
B450M-HDV
8x2 RAM.
GeForce GTX1650 Super.
900GB HDD.

Son düzenleyen: Moderatör:
7500f ve 4060ti çok iyi ikilidir, ancak 7500f işlemci için b650 serisi anakart almalısınız. Aynı şekilde DDR5 geçmeniz gerekeceği için ramleri de değiştirmek zorunda kalacaksınız. Bu bağlamda eski sistemi satıp 30k civarına 7500f 4060ti'lı 0 hazır sistem almak daha mantıklı olacaktır görüşündeyim. Youtuberlar son zamanlarda çok fazla hazır sistem reklamı yapmaya başladı, markalar büyük ihtimalle rtx5000 serisi öncesi stok eritmeye ve yılsonu hedeflerini tutturmaya çalışıyor. PCHocası, technopat tarzı kanalların 4060&4060ti'lı hazır sistemlerini kovalayabilirsiniz.

7500f ve 4060ti çok iyi ikilidir, ancak 7500f işlemci için b650 serisi anakart almalısınız. Aynı şekilde DDR5 geçmeniz gerekeceği için ramleri de değiştirmek zorunda kalacaksınız. Bu bağlamda eski sistemi satıp 30k civarına 7500f 4060ti'lı 0 hazır sistem almak daha mantıklı olacaktır görüşündeyim. Youtuberlar son zamanlarda çok fazla hazır sistem reklamı yapmaya başladı, markalar büyük ihtimalle rtx5000 serisi öncesi stok eritmeye ve yılsonu hedeflerini tutturmaya çalışıyor. PCHocası, technopat tarzı kanalların 4060&4060ti'lı hazır sistemlerini kovalayabilirsiniz.
şu anki sistemim neredeyse 4 yıllık ve artık kötü halde tahmini kaça ilana koyulur?

şu anki sistemim neredeyse 4 yıllık ve artık kötü halde tahmini kaça ilana koyulur?
Piyasasını bilmiyorum ama 5 bin TRY'nin üstüne sattığınız her fiyat kârdır bence.
Bütçeniz 25k sanırım, eski sistemi satıp 30-33k arası bir yere çıksanız son nesil tertemiz bir sistem alırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı