FiveM için Discord sabıka botu yapılabilir mi?

Katılım
1 Eylül 2016
Mesajlar
103
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar aklımda bir kişinin sabıkasını tutacak bir bot fikri var, isterseniz hemen açıklayayım;

Bir FiveM RP sunucumuz olduğunu varsayalım ve bir kişiyi ADK yüzünden banlamak durumunda kalıyoruz ve bu kişiyi botu kullanarak banlıyoruz ve bu arkadaş bizim botumuzu kullanan başka bir RP sunucusuna gidiyor ve kayıt odasında beklerken botumuz o farklı sunucuya giren kişinin bizim sunucumuzda yasaklandığını ve neden yasaklandığını açıklayan bir bilgi gönderiyor. Kayıt yetkilileri de bunları göz önünde bulundurarak o kişinin kaydını alıyor.

Botun bunların yanı sıra !Aktifduyuru, !Bakımduyuru tarzı mesajları da gönderebildiği ve aynı zamanda moderasyon komutlarını da uygulayabildiğini düşünürsek gayet kaliteli bir fikir gibi duruyor. Böyle bir projenin çöpe gitmesini istemem açıkçası.

İyi Forumlar.
 
2 platform arasındaki bağlantı sağlandıktan sonra istediğiniz her şeyi yapmak mümkün. Discord.js botları Discord'daki bütün özellikleri kapsıyor. Normal Discord'da yapabileceğiniz her şeyi bot ile de yaparsınız. Hem FiveM'den hem de Discord'dan anlayan az da bir networking bilgisi olan birinin bu olayı şıp diye çözebileceğini düşünüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı