winglessj Decapat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #1 Discord ve FiveM'i bağlıyorum, ertesi gün FiveM ile Discord bağlantısı gidiyor ve sil yükle yaparak tekrar geliyor. Bu durumu her gün yapmaktan sıkıldım çözümü var mı acaba?
Discord ve FiveM'i bağlıyorum, ertesi gün FiveM ile Discord bağlantısı gidiyor ve sil yükle yaparak tekrar geliyor. Bu durumu her gün yapmaktan sıkıldım çözümü var mı acaba?
scrollsama Femtopat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #2 yönetici olarak açmayı denedin mi ? Artı 0 Eksi
KS KS winglessj Decapat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #3 scrollsama dedi: Yönetici olarak açmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... FiveM yönetici olarak çalıştırmama izin vermiyor. Discord'u yönetici olarak açıyorum. Artı 0 Eksi
scrollsama dedi: Yönetici olarak açmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... FiveM yönetici olarak çalıştırmama izin vermiyor. Discord'u yönetici olarak açıyorum.