batuhanyvzz Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #1 Yardım edebilir misiniz acaba, sürekli bu hataları alıp oyundan düşüyorum. Sistemim ; Asus P5G41 C-MLX. Core 2 Quad Q6600. Sapphire RX 550 2GB. 6 GB DDR3 RAM. Aerocool 500 W PSU. Dosya Ekleri resim_2021-01-12_170333.png 37,4 KB · Görüntüleme: 67 Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2021
Yardım edebilir misiniz acaba, sürekli bu hataları alıp oyundan düşüyorum. Sistemim ; Asus P5G41 C-MLX. Core 2 Quad Q6600. Sapphire RX 550 2GB. 6 GB DDR3 RAM. Aerocool 500 W PSU.
coreter Picopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 305 Makaleler 2 12 Ocak 2021 #2 Oyun da hile yapmaya mı çalıştınız veya Hiper v mi kullanıyorsunuz? Bilgisayarın belleğini okumuşlar gibi görünüyor. Artı 0 Eksi
Oyun da hile yapmaya mı çalıştınız veya Hiper v mi kullanıyorsunuz? Bilgisayarın belleğini okumuşlar gibi görünüyor.
not tiorda Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 148 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #3 Hocam hatanın Türkçe anlamı "Bellek okunamıyor" Oyun RAM'ini göremediği için hata veriyor. Artı 0 Eksi
coreter Picopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 305 Makaleler 2 12 Ocak 2021 #4 Virüs programı, güvenlik duvarı varsa onları kapatıp tekrar dene. Artı 0 Eksi
KS KS batuhanyvzz Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #5 coreter dedi: Oyun da hile yapmaya mı çalıştınız veya Hiper v mi kullanıyorsunuz? Bilgisayarın belleğini okumuşlar gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Merhaba, hayır hile kullanmıyorum. Hiper V ne onu bile bilmiyorum. not tiorda dedi: Hocam hatanın Türkçe anlamı "Bellek okunamıyor" Oyun RAM'ini göremediği için hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Ramim 4+ 2 ve mhz'leri uyuşmuyor ondan ozaman. Artı 0 Eksi
coreter dedi: Oyun da hile yapmaya mı çalıştınız veya Hiper v mi kullanıyorsunuz? Bilgisayarın belleğini okumuşlar gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Merhaba, hayır hile kullanmıyorum. Hiper V ne onu bile bilmiyorum. not tiorda dedi: Hocam hatanın Türkçe anlamı "Bellek okunamıyor" Oyun RAM'ini göremediği için hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Ramim 4+ 2 ve mhz'leri uyuşmuyor ondan ozaman.
coreter Picopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 305 Makaleler 2 12 Ocak 2021 #6 batuhanyvzz dedi: Merhaba, hayır hile kullanmıyorum. Hiper V ne onu bile bilmiyorum. RAM'im 4+ 2 ve MHz'leri uyuşmuyor ondan o zaman. Genişletmek için tıkla... Anladım, genelde cheat exe ve hiperv kullananlarda bu sorun oluyor. Virüs programı vs. kapatıp denerseniz büyük ihtimal çalışır. Artı 0 Eksi
batuhanyvzz dedi: Merhaba, hayır hile kullanmıyorum. Hiper V ne onu bile bilmiyorum. RAM'im 4+ 2 ve MHz'leri uyuşmuyor ondan o zaman. Genişletmek için tıkla... Anladım, genelde cheat exe ve hiperv kullananlarda bu sorun oluyor. Virüs programı vs. kapatıp denerseniz büyük ihtimal çalışır.