Çözüldü FiveM MEMORY_MANAGEMENT mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Curry

Decapat
Daha fazla  
RAM
8 GB
Ekran kartı
GTX 1060 3 GB
Anakart
H310M PRO-M2 (MS-7B28)
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i3-8350K 4.00GHz

FiveM'de sürekli mavi ekran hatası alıyorum, durdurma kodu olarak MEMORY_MANAGEMENT yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tamamdır hocam size çok tesekkur ederım yapıyorum. Hocam zaten HDD en bastan bozuk oldugu bellı kırmızı kutucuk gozukuyor hepsı resmen oyle degıl mı?

Bozuk değil, ölü direkt :) Verileri kurtarabiliyorsanız yedekleyin, daha fazla önemli dosya vs. tutmayın bu HDD'de. Sorun HDD kaynaklı. SSD geçmenizi öneririm.
Memtest86 testi yapın
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

tamamdır hocam ama wındows un kendı testını yaptım sıkıntı cıkmadı

Memtest86 testi yapın
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

hocam yaptım

Son düzenleme:
Windows'un kendi yazılımı çok detaylı inceleyemiyor. O yüzden Memtest86'yı önerdim hocam.
Memtest86'dan sorun çıktı mı?
Eror 0 dedi

Windows Update güncellemelerini yapın, hatalı bir güncellemeden mavi ekran alıyorsunuz gibi duruyor. HDTune ile işletim sisteminin olduğu diski seçip "Error scan" bölümünden "Quick scan" tikini kaldırıp tarama yapın, sonuçları paylaşın.
Tamamdır hocam yapıp sonucu paylaşacağım ztn böyle bisey yoktu güncellenecek sonra fln oldu
Windows Update güncellemelerini yapın, hatalı bir güncellemeden mavi ekran alıyorsunuz gibi duruyor. HDTune ile işletim sisteminin olduğu diski seçip "Error scan" bölümünden "Quick scan" tikini kaldırıp tarama yapın, sonuçları paylaşın.
birde bişey soracaktım ben pc ye format attıgımda ılk baslarda hıc boyle bısey yasamadım sonra guncellememı ne yaptım oyle oldu bıdaha format atıp hıc guncellemesem nolur

Son düzenleme:
Tamamdır hocam yapıp sonucu paylaşacağım zaten böyle bir şey yoktu güncelleme sonrası oldu.

Bir de, bir şey soracaktım ben PC'e format attıgımda ılk baslarda hiç boyle bir şey yasamadım sonra guncelleme yaptım boyle oldu bır daha format atıp hiç guncellemesem ne olur?

Yani evet, o da bir seçenek ama her zaman en güncel Windows'u tercih etmeye çalışın.

Yani evet, o da bir seçenek ama her zaman en güncel Windows'u tercih etmeye çalışın.

Ama mavı ekran verıyor bir sure guncelleme yapmam sonra yaparım yaparsa sorun guncellemede demektır sızın uyguladıgınız yontemı de denerım cok teşekkürler ben sımdı format atam

Hocam sanırım sorun hardıskde cunku d ye oyun ındırıken farklı hatalarda aldım

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı