Çözüldü FiveM MEMORY_MANAGEMENT mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Curry

Decapat
Daha fazla  
RAM
8 GB
Ekran kartı
GTX 1060 3 GB
Anakart
H310M PRO-M2 (MS-7B28)
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i3-8350K 4.00GHz

FiveM'de sürekli mavi ekran hatası alıyorum, durdurma kodu olarak MEMORY_MANAGEMENT yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tamamdır hocam size çok tesekkur ederım yapıyorum. Hocam zaten HDD en bastan bozuk oldugu bellı kırmızı kutucuk gozukuyor hepsı resmen oyle degıl mı?

Bozuk değil, ölü direkt :) Verileri kurtarabiliyorsanız yedekleyin, daha fazla önemli dosya vs. tutmayın bu HDD'de. Sorun HDD kaynaklı. SSD geçmenizi öneririm.
Hayır, HDD sorunlarını kontrol ediyor. Yorum yazdığında "Düzelt" tuşuna bas, yanlış yazdığında ceza alabiliyorsun bu forumda, ceza alma ki bana cevap verebil :)

Tamamdır Hocam Size çok tessekur ederım yapıyorum hocam zaten HDD en bastan bozuk oldugu bellı kırmızı kutucuk gozukuyor hepsı resmen oyle degılmı bozuk

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-08-31 212232.png
    Ekran görüntüsü 2022-08-31 212232.png
    72,4 KB · Görüntüleme: 42
Tamamdır hocam size çok tesekkur ederım yapıyorum. Hocam zaten HDD en bastan bozuk oldugu bellı kırmızı kutucuk gozukuyor hepsı resmen oyle degıl mı?

Bozuk değil, ölü direkt :) Verileri kurtarabiliyorsanız yedekleyin, daha fazla önemli dosya vs. tutmayın bu HDD'de. Sorun HDD kaynaklı. SSD geçmenizi öneririm.

Çözüm

Hocam Çok Kral Adamsınız sağ olun Ama Benim En Baştan düşünmem lazımdı zaten sadece GTA 5'e girerken alıyordum mavı ekran degiştirsem daha almam değil mi hocam bu arada çok sağ ol un bayda kırmızı olmaya başladı

Degiştirsem daha almam değil mi? Hocam bu arada çok sağ olun baya da kırmızı olmaya başladı.
Taramayı durdurabilirsin artık, bozuk olduğu apaçık belli zaten. Zaman kaybetme yani. Önemli dosyaların vs. varsa onları yedekle derim. Şimdiye kadar aldıkların HDD kaynaklı idi, değiştirdiğinde bu sebeple mavi ekran almazsın. Başka bir sebeple mavi ekran alırsan yine konu açabilirsin, ilgileniriz :)

Taramayı durdurabilirsin artık, bozuk olduğu apaçık belli zaten. Zaman kaybetme yani. Önemli dosyaların vs. varsa onları yedekle derim. Şimdiye kadar aldıkların HDD kaynaklı idi, değiştirdiğinde bu sebeple mavi ekran almazsın. Başka bir sebeple mavi ekran alırsan yine konu açabilirsin, ilgileniriz :)

Tamamdır hocam sağ olun

Technopat Haberler

Geri
Yukarı