Merhaba, ben yarından FiveM başlıyorum. Ama ne olduğunu tam çözemedim bazı sorularım olacak. Benim arkadaşım yok ondan FiveM oynayabilir miyim? Yani tek başına sarar mı? FiveM'de insanlarla sesli konuşmak oluyordum? FiveM'de ne yapıyorsun?
Merhaba, ben yarından FiveM başlıyorum. Ama ne olduğunu tam çözemedim bazı sorularım olacak. Benim arkadaşım yok ondan FiveM oynayabilir miyim? Yani tek başına sarar mı? FiveM'de insanlarla sesli konuşmak oluyordum? FiveM'de ne yapıyorsun?
FiveM'i MTA gibi düşün roleplay, zombi, PvP, freeroam tarzı sunucular var ve bu sunucuları kullanıcılar açıyor. Roleplay sunucusunda konuşmak zorunlu diğer sunucularda değil. Bazı roleplay sunucularında yaş sınırı var bazılarında yok. Bazıları form ile alım yapıyor bazıları mülakat ile. Kısacası MTA'nın GTA 5'e yapılmış hali.