FiveM nedir?

• Konuyu başlatan Gusein
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.282

Gusein

Hectopat
Yer
Azerbaycan/Bakü
Merhaba, ben yarından FiveM başlıyorum. Ama ne olduğunu tam çözemedim bazı sorularım olacak. Benim arkadaşım yok ondan FiveM oynayabilir miyim? Yani tek başına sarar mı? FiveM'de insanlarla sesli konuşmak oluyordum? FiveM'de ne yapıyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben yarından FiveM başlıyorum. Ama ne olduğunu tam çözemedim bazı sorularım olacak. Benim arkadaşım yok ondan FiveM oynayabilir miyim? Yani tek başına sarar mı? FiveM'de insanlarla sesli konuşmak oluyordum? FiveM'de ne yapıyorsun?

FiveM GTA roleplay oluyor aile kurabiliyorsun taksicilik yapabiliyorsun metaverse gibi düşün.

FiveM'i MTA gibi düşün roleplay, zombi, PvP, freeroam tarzı sunucular var ve bu sunucuları kullanıcılar açıyor. Roleplay sunucusunda konuşmak zorunlu diğer sunucularda değil. Bazı roleplay sunucularında yaş sınırı var bazılarında yok. Bazıları form ile alım yapıyor bazıları mülakat ile. Kısacası MTA'nın GTA 5'e yapılmış hali.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı