FiveM nedir?

pcci reis

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bu ara herkesin FiveM oynadığını görüyorum GTA 5 bende var ama pek oynamadım bu FiveM indirmeye değer bir şey mi?

FiveM insanların kurmuş olduğu topluluk sunucularıdır minecrafttaki serverlar gibi GTA Roleplay yapılır.

Online olarak insanlar ile role play yaptığınız bir platform hocam FiveM kendim oynamadım ama oynayan tanıdığım çok denemek isterseniz deneyebilirsiniz siz de.

Sadece roleplayse insanlar nasıl bu kadar zevk alıyor ? Bir arkadaşım 12 saat oynuyor.
Onlar deli hocam orada meta verse gibi yaşıyorlar benim bir arkadaşım 16 Saat oynuyor.

arkadaşın varsa oynicak bir kere başlarsan birdaha çıkamicağının garantisini verebilirim

Merhaba arkadaşlar bu ara herkesin FiveM oynadığını görüyorum GTA 5 bende var ama pek oynamadım bu FiveM indirmeye değer bir şey mi?
Değer fakat Roleplay sunucularına girmenizi önermiyorum. Girin bir Freeroam sunucusuna rahat rahat alın tüm arabaları takılın.

Onlar deli hocam orada meta verse gibi yaşıyorlar benim bir arkadaşım 16 Saat oynuyor.
16 saatte abartılmış. :D

Değer fakat Roleplay sunucularına girmenizi önermiyorum. Girin bir Freeroam sunucusuna rahat rahat alın tüm arabaları takılın.
Rastgele takılmaktan keyif alabileceğimi düşünmüyorum öneriniz için sağolun.

16 saatte abartılmış. :D
Ne içip yediğini bende bilmiyorum RolePlay deki ortam tam şu şekilde izleyin bir ara :)

1740229553999.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı