Çözüldü FiveM needs to update the game cache hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
FiveM kurulurken bu hatayı alıyorum. Oyunum orijinal. Nasıl çözebilirim?

Screenshot_1.png

Oyunu satın aldığınız platformdan dosyalarını doğrulayın.
Denedim, Olmuyor.
Mod mu kurdunuz? Çünkü update.rpf dosyasının içinde arabalar gibi objeler var.

Dosya doğrulamasının çözeceğini düşünmüyorum. "update.rpf" dosyasının içini açamayacak çünkü.
hocam orijinal olana hiç mod yapmadım fakat mod yapmak için korsan olanını da indirdim. Korsan olanda bi ton mod var. Acaba fivem kurarken orijinal olanı değil de korsanı mı görüyor ki?

Denedim, Olmuyor.

hocam orijinal olana hiç mod yapmadım fakat mod yapmak için korsan olanını da indirdim. Korsan olanda bi ton mod var. Acaba fivem kurarken orijinal olanı değil de korsanı mı görüyor ki?
Korsan olanı görüyor olabilir. Modlu olan update.rpf dosyasını masaüstüne atın bakalım ne diyecek.

Korsan olanı görüyor olabilir. Modlu olan update.rpf dosyasını masaüstüne atın bakalım ne diyecek.
deniyorum hemen
hocam yine aynı hatayı veriyor :(
önerebileceğiniz başka bir şey var mıdır?

Son düzenleme:
update.rpf'i yedekle ve oyunun dosyalarından sil. Ondan sonra oyunun dosyalarını doğrula.
hocam yaptım ve yine olmadı. Oyunu silip baştan rockstar games'in klasörüne kurmayı deniycem
update.rpf'i yedekle ve oyunun dosyalarından sil. Ondan sonra oyunun dosyalarını doğrula.
baştan kurmama rağmen aynı hatayı alıyorum :(
ÇÖZÜM:

Hocam az önce çözdüm sorunu. Ne yaparsam yapayım korsan olan GTA 5'i görüyormuş. Bende korsan olan GTA 5'in klasör adını değiştirdim rastgele bir harf koydum. Sonra FiveM kurulumunu açınca GTA 5'in dosya konumunu seçmemi istedi. Orjinal GTA 5 konumunu seçince oldu ve kuruyor şu an. Silip tekrar yüklememe gerek yokmuş aslında :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı