FiveM oynanır mı?

Lientum

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER
Merhaba, yıllardır crack GTA 5 oynuyordum sonrasında Steam üzerinden satın aldım. Normal oynamaya başladım ama artık hikayeli oynamak sarmıyor. Hiç girmiyorum böyle. YouTube'da FiveM troll videoları vs. görüyorum zevkli gözüküyor şu ana kadar hiç FiveM deneyimim olmadı FiveM oynayan arkadaşımda olmadı. Sizce oynanabilir bir oyun mu bağımlı yapıyor. Hayattan soğutuyor vs. diyorlar. Arada bir girip eğlenip çıkılacak bir oyun mu yani YouTube'da göründüğü gibi eğlenceli bir oyun mu? Bir de sunucular vs. varmış sanırım onların sistemleri nasıl oluyor?

Merhaba, yıllardır crack GTA 5 oynuyordum sonrasında Steam üzerinden satın aldım. Normal oynamaya başladım ama artık hikayeli oynamak sarmıyor. Hiç girmiyorum böyle. YouTube'da FiveM troll videoları vs. görüyorum zevkli gözüküyor şu ana kadar hiç FiveM deneyimim olmadı FiveM oynayan arkadaşımda olmadı. Sizce oynanabilir bir oyun mu bağımlı yapıyor. Hayattan soğutuyor vs. diyorlar. Arada bir girip eğlenip çıkılacak bir oyun mu yani YouTube'da göründüğü gibi eğlenceli bir oyun mu? Bir de sunucular vs. varmış sanırım onların sistemleri nasıl oluyor?

Bağımlılık yapıyor hayattan soğutuyor 3000 saatim var hala %90 rolü yapmamışımdır sonu yok ama oynun kalitesi insanlara bağlı seviyelerine ve eski sosyal şeyi yok herkes PvP için giriyor ve görüldüğü kadar eylenceli bir oyun bende sırf troll videolarından görüp başladım FiveM'e troll dediğiniz olay rollü troll aslında sunucular dolu rol terimleri var soru soruyor ona göre kayıt alıyolar non wller var önüne gelenleri alıyolar bir de yaş sınırı var çoğu sunucu 18 yaş üstü istiyor ses kalınsa sorun değil bu. Denemeni tavsiye ederim.

Fivem'de yaklaşık 2000 saatim var. Eskiden belki görmüştürsün MDRP Fivem TR'de #1 olan sunucularda oynadım. Bi grubum vardı, çete rolünü üstlenmiştik SS'de 😀 Baya sarıyordu. Önerim önce baya bi fivem yayınlarını, videolarını izlemen, komutlara aşina olman, nerede ne yapıyorlar detaylı izlemen. Daha sonra direkt hard rol sunucuları değil de arkaya şarkıyla ufaktan karakter kasmalı, kendi kendine eğlenmeli işlere gir sunucularda. Ki çoğu kaliteli RP sunucusu minimum 500, 1000 saat fivem saati ister.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı