beyazlale Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 413 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #1 Dün akşam FiveM oynarken bir anda kapandı bilgisayar. Şu an açılıyor fakat hiçbir şekilde gelmiyor. Şimdi bilgisayarın içini açtım, açarken biraz duman geldi. Sizce ne oldu?
Dün akşam FiveM oynarken bir anda kapandı bilgisayar. Şu an açılıyor fakat hiçbir şekilde gelmiyor. Şimdi bilgisayarın içini açtım, açarken biraz duman geldi. Sizce ne oldu?
Çözüm samaj 20 Haziran 2025 SSD yanmış olabilir. Ben Grand RP oynarken aynısı olmuştu. SSD'yi değiştirince düzeldi ama bir daha Grand RP, FiveM vs. girmedim.
SSD yanmış olabilir. Ben Grand RP oynarken aynısı olmuştu. SSD'yi değiştirince düzeldi ama bir daha Grand RP, FiveM vs. girmedim.
samaj Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #2 SSD yanmış olabilir. Ben Grand RP oynarken aynısı olmuştu. SSD'yi değiştirince düzeldi ama bir daha Grand RP, FiveM vs. girmedim. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
SSD yanmış olabilir. Ben Grand RP oynarken aynısı olmuştu. SSD'yi değiştirince düzeldi ama bir daha Grand RP, FiveM vs. girmedim.
KS KS beyazlale Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 413 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #3 samaj dedi: SSD yanmış olabilir. Ben Grand RP oynarken aynısı olmuştu. SSD'yi değiştirince düzeldi ama bir daha Grand RP, FiveM vs. girmedim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya gönderdim 750 TL'ye yapmışlar. Artı 0 Eksi
samaj dedi: SSD yanmış olabilir. Ben Grand RP oynarken aynısı olmuştu. SSD'yi değiştirince düzeldi ama bir daha Grand RP, FiveM vs. girmedim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya gönderdim 750 TL'ye yapmışlar.