Salih! Megapat Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 409 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mayıs 2019 #1 Menüde tam ekran değil. Oyunun içinden tam ekran yapıyorum. Hiçbir şey değişmiyor.
Çözüm Efe Kilincarslan 28 Mayıs 2019 Alt + Enter tuşlarına basmayı dene. Ayrıca FiveM'in tam ekran seçeneği var ayarlarında.
zahidbolat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.670 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Erbaa 28 Mayıs 2019 #2 Salih! dedi: Menüde tam ekran değil. Oyunun içinden tam ekran yapıyorum. Hiçbir şey değişmiyor. Genişletmek için tıkla... FiveM'in kendi ayarından yapma yeri var. Sağ üstte. Artı 0 Eksi
Salih! dedi: Menüde tam ekran değil. Oyunun içinden tam ekran yapıyorum. Hiçbir şey değişmiyor. Genişletmek için tıkla... FiveM'in kendi ayarından yapma yeri var. Sağ üstte.
Efe Kilincarslan Hectopat Katılım 5 Ocak 2018 Mesajlar 233 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2019 #3 Alt + Enter tuşlarına basmayı dene. Ayrıca FiveM'in tam ekran seçeneği var ayarlarında. Artı 0 Eksi Çözüm
gvgod Megapat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 800 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Türkiye 28 Mayıs 2019 #4 Alt+Enter yapabilirsin. Ayrıca FiveM'de normal GTA Online'a göre FPS düşüşü yaşanıyor mu? Artı 0 Eksi
Efe Kilincarslan Hectopat Katılım 5 Ocak 2018 Mesajlar 233 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2019 #5 gvgod dedi: Alt+Enter yapabilirsin. Ayrıca FiveM'de normal GTA Online'a göre FPS düşüşü yaşanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Mod paketlerine göre degişir. Genelde daha düşük FPS alıyorsun. (Deneyimlerime göre 5 - 10 FPS daha az alıyorum.) Artı 0 Eksi
gvgod dedi: Alt+Enter yapabilirsin. Ayrıca FiveM'de normal GTA Online'a göre FPS düşüşü yaşanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Mod paketlerine göre degişir. Genelde daha düşük FPS alıyorsun. (Deneyimlerime göre 5 - 10 FPS daha az alıyorum.)