O Ofbeeeee Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 446 Çözümler 7 12 Ocak 2023 #1 FiveM de 60 70 FPS arası alıyorum sistem sıkıntısı yok. FiveM de FPS pack ve sadece gece ayarı yapıyorum ancak oyuna girmeden önce 70 MB bir şey indiriyor ve geri ayarlara dönüyor. Nasıl çözerim?
FiveM de 60 70 FPS arası alıyorum sistem sıkıntısı yok. FiveM de FPS pack ve sadece gece ayarı yapıyorum ancak oyuna girmeden önce 70 MB bir şey indiriyor ve geri ayarlara dönüyor. Nasıl çözerim?
Alraix Megapat Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 959 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2023 #2 Yanlış atıyorsunuzdur paketi. Tam olarak nasıl atıyorsunuz tarif eder misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS O Ofbeeeee Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 446 Çözümler 7 12 Ocak 2023 #3 Alraix dedi: Yanlış atıyorsunuzdur paketi. Tam olarak nasıl atıyorsunuz tarif eder misiniz? Genişletmek için tıkla... C:\Users\Administrator\AppData\Local\FiveM\FiveM.app konumuna gidip atıyorum değiştir deyip geriyorum yine aynı. Artı 0 Eksi
Alraix dedi: Yanlış atıyorsunuzdur paketi. Tam olarak nasıl atıyorsunuz tarif eder misiniz? Genişletmek için tıkla... C:\Users\Administrator\AppData\Local\FiveM\FiveM.app konumuna gidip atıyorum değiştir deyip geriyorum yine aynı.