FiveM Rol nasıl yapılır?

NON-WH'li sunucularda saat kas. ''200/250'' sonrasında FiveM forumlarda ekip alımları/sunucu tanımtımları var zaten.

Hocam oncelıkle rolunuzu dusunmenız gerekır ondan sonra sunucunun DC sunucusunda rolunuzu tanıtmanız gerekır orada sıze bır takım sorular soracaklar eger mulakatı gecebılırsenız sunucuya alınırsınız.

Çete üyesi bana bir şey yapmadıkça neden ona karşılık vereyim? Birinin size referans olması lazım eğer o kadar da bilginiz yoksa, ama bu referansı boşa çıkarmayın.

Çete üyesi bana bir şey yapmadıkça neden ona karşılık vereyim? Birinin size referans olması lazım eğer o kadar da bilginiz yoksa, ama bu referansı boşa çıkarmayın.

O zaman 1.soruyu şöyle cevaplayabiliriz belki:

"Bana doğru gelip gelmediğini anlamaya çalışırım, eğer bana doğru geliyor ise
Ne oluyor? Kimsin? Ne söyleceksin? Vesaire derim."

Bir de kırmızı giyinmesi bir şey ifade ediyor olabilir bilmiyorum.

Çetelerin renkleri vardir bu yüzden mesela yanınızda bir silah varsa tetikte beklerim falan.

Çetelerin renkleri vardir bu yüzden mesela yanınızda bir silah varsa tetikte beklerim falan.
Bi sunucuda sheriff oldumda 90saatim var kas mas diyorlar sinirim bozuluyor devlete çıkcan buraya çıkcam adam çavuşu sorguluyor bnm girdiğim sunucu kötü galiba ya da geneli öle doğru mu?

Bir sunucuda sheriff oldumda 90saatim var kas mas diyorlar sinirim bozuluyor devlete çıkcan buraya çıkacağım adam çavuşu sorguluyor bnm girdiğim sunucu kötü galiba ya da geneli öyle doğru mu?

Hocam saat olayı koşul bir şey oldu artık saati az olan adam kötü rol yapar muamelesi yapılıyor ama eger şu an da bulundugun sunucu da denetimler güzel ise ve senden sıkıntı bulmazlarsa bir şey demezler kendini kanıtlamak gibi bir şey yani iyi kötü olayını girersekte dediğim gibi saat olayı koşul oldu artık o yüzden kötü diyemeyiz.

Demek eğlence adı altında bir şirketmiş gibi sizi mülakata sokup insan ayıklıyorlar ha? Ahahaha çok eğlenceliymiş ben de deneyeyim o zaman(!)

Yani şuan oynadım sunucuda adam telsiz vermesini bırak devriye başlangıcı yapmıyor garajdan araç alıyor dolaşıyor olay bu telsiz kodları desen bilen yok rütbem yok benimde şerif olarak bir şeyde yapamıyorum çok deli oluyorum 90saatle benden yüksek rütbeli birisine nasıl anlatırsın ki telsiz vermeyi devriye başlangıcını bildirmeyi telsiz kodlarını ben mi öğretiyim adama ne yapayım şöyle adam akıllı sunucusu olan yok mu ya

Öncelikle çok çok uzun süredir RP yapan biri olarak size bir kaç tüyo vereceğim. Rol oyunlarına başlamadan önce o oyunların belli başlı kurallarını okumanız gerekiyor. FiveM için neredeyse tüm sunucularda bulunan temel kurallar vardır. Google'a yazarak zaten size sordukları soruların cevaplarını bulabilirsiniz. Örneğin VDM nedir diye sorarlar. VDM ingilizce Vehicle Death Match gibi bir şeydi. Araç ile birini rol yapmadan durup dururken öldürmek demek.

İkinci tüyom ise "Troll Rol Olmayan" videoları youtubeden izleyip rol yapma konusunda pekişmeniz. Twitch de eskiden çok fazla yayın açıyorlardı artık o kadar yok ama yine de açanlar var onları izleyebilirsin. Veya eski rol videolarını youtubeden izleyebilirsin.
Ve oynadığınız serverin çöp olduğunun sebeplerini kendiniz yazmışsınız Kaliteli sunucularda rol yapabilmeniz için rol yapacağınız karakteri kafanızda iyi kurgulamanız, o karaktere bir hayat hikayesi belirlemeniz, hobileri fobileri yaptıkları aktiviteler, legal bir hayat mı illegal bir hayat mı sürecek hepsini kafanızda kurmanız gerekir. Kaliteli tüm sunucular zaten discord'dan kayıt almaz. Forum doldurtur, verdiğiniz cevaplar güzelse sizi mülakata alırlar. Cevaplarınız yetersizse sesli mülakata bile çağırmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…