entrakme Femtopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #1 FiveM girince dosyalar açılıyor ve üstte select the folder containing GTA 5 diyor. GTA'yı internetten yükledim ne yapmalıyım?
FiveM girince dosyalar açılıyor ve üstte select the folder containing GTA 5 diyor. GTA'yı internetten yükledim ne yapmalıyım?
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 8 Mart 2022 #2 Crack ise FiveM'e giremezsin diye biliyorum. Orijinal mi? Artı 0 Eksi
KS KS entrakme Femtopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #3 Silinen üye dedi: Crack ise FiveM'e giremezsin diye biliyorum. Orijinal mi? Genişletmek için tıkla... gtamı? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Crack ise FiveM'e giremezsin diye biliyorum. Orijinal mi? Genişletmek için tıkla... gtamı?
KS KS entrakme Femtopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #5 gta yı internetten indirdim oyun indir clubtan Artı 0 Eksi
DKB Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #6 Kardeşim sen yenisin. Burada korsan oyunlara yardım edilemiyor. Kusura bakma. Artı 0 Eksi
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 8 Mart 2022 #7 Crack olduğu için FiveM'e giremezsiniz. DKB dedi: Kardeşim sen yenisin. Burada korsan oyunlara yardım edilemiyor. Kusura bakma. Genişletmek için tıkla... İstesen de bir şey yapamazsın. Crack olduğu için online girilmiyor. Artı 0 Eksi
Crack olduğu için FiveM'e giremezsiniz. DKB dedi: Kardeşim sen yenisin. Burada korsan oyunlara yardım edilemiyor. Kusura bakma. Genişletmek için tıkla... İstesen de bir şey yapamazsın. Crack olduğu için online girilmiyor.
KS KS entrakme Femtopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #8 DKB dedi: Kardeşim sen yenisin. Burada korsan oyunlara yardım edilemiyor. Kusura bakma. Genişletmek için tıkla... tamam teşekkürler steamden mi yüklemem lazım? Artı 0 Eksi
DKB dedi: Kardeşim sen yenisin. Burada korsan oyunlara yardım edilemiyor. Kusura bakma. Genişletmek için tıkla... tamam teşekkürler steamden mi yüklemem lazım?
DKB Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #9 entrakme dedi: Tamam teşekkürler. Steam'den mi yüklemem lazım? Genişletmek için tıkla... Evet FiveM için orijinal oyun lazım. Artı 0 Eksi
entrakme dedi: Tamam teşekkürler. Steam'den mi yüklemem lazım? Genişletmek için tıkla... Evet FiveM için orijinal oyun lazım.
KS KS entrakme Femtopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #10 DKB dedi: Evet FiveM için orijinal oyun lazım. Genişletmek için tıkla... tamam teşekkürler Artı 0 Eksi