FiveM server açmak sistemi yorar mı?

k44ns

Picopat
Daha fazla  
Dizüstü bilgisayarımda i7 8750H var FiveM sunucusunu bu PC deaık tutsam bilgisayara zarar gelir mi? Ömrü azalır mı anlamında. Sunucuyu masaüstü bilgisayarımda oynayacağım, masaüstü bilgisayarımda R5 3500X GTX1660 Super var sunucuyu onda açtım paketsiz 180FPS'ten 30'a düşüşler oluyor, normal mi?

Soğuk tutarsanız sorun olmaz ancak sizin de yazdığınız gibi arkada sunucu açıkken oyun vs. açmaya çalıştığınızda FPS performansınızı düşürür

Ya kardeşim cok kolay sandın galiba FiveM server açanlar VDS alıyor benim de VDS makinem var voxility mikrotik serverius firewall layer 3 layer 4 layer 7 layer koruma toplam 1500TL makine ücreti 850TL aylık hepsi TS3 sonra server paket filen sonra sunucu ici anticheat lazım toplam 5bin TL bunları goze alırım diyorsanız buyurun bilginiz olsun 1gigabit internetim var hız testi atabilirim. O cihazla yapamasınız.

Son düzenleme:
Ya kardeşim cok kolay sandın galiba FiveM server açanlar VDS alıyor benim de VDS makinem var voxility mikrotik serverius firewall layer 3 layer 4 layer 7 layer koruma toplam 1500TL makine ücreti 850TL aylık hepsi TS3 sonra server paket filen sonra sunucu ici anticheat lazım toplam 5bin TL bunları goze alırım diyorsanız buyurun bilginiz olsun 1gigabit internetim var hız testi atabilirim. O cihazla yapamasınız.
Hocam 5 bin TL gibi bir paradan bahsediyorsunuz, sunucu ismi nedir? FiveM'de güzel bir sunucuya rastlamadım, ondan soruyorum.

Hocam 5 bin TL gibi bir paradan bahsediyorsunuz, sunucu ismi nedir? FiveM'de güzel bir sunucuya rastlamadım, ondan soruyorum.

Kadiri bilirsin eskiden onların adına izin alarak açardık sonra saldık hocam fakat VDS var server mevcut değil 190 kişiyi gorduk i9 10850K 16 GB RAM 100GB M.2 SSD filen makine bursa dgn veri merkezi.

Kadiri bilirsin eskiden onların adına izin alarak açardık sonra saldık hocam fakat VDS var server mevcut değil 190 kişiyi gorduk i9 10850K 16 GB RAM 100GB M.2 SSD filen makine bursa dgn veri merkezi.
Kadir... Hocam Türkiye Roleplay, şu aile, kartel, baron rollerinin döndüğü sunucu? "Ballas" rolü yapanların saçını dahi mor yaptığı sunucu? Selamun aleyküm diyen çetecilerin olduğu sunucu? Umarım sizin sunucunuz bunlardan uzaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı