RosTR4L Femtopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 59 13 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar öncelikle ben mod yapmayı bilmediğim için FiveM'den özel arabalar olan bir sunucu istiyorum. Bilen varsa söyleyebilir mi? Ve arkadaşlarımla sunucuda arkadaşlarım olmayınca tek başıma oynamak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2021
Arkadaşlar öncelikle ben mod yapmayı bilmediğim için FiveM'den özel arabalar olan bir sunucu istiyorum. Bilen varsa söyleyebilir mi? Ve arkadaşlarımla sunucuda arkadaşlarım olmayınca tek başıma oynamak istiyorum.
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.236 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #2 Gamesense freeroam sunucusuna girebilirsiniz. Çoğu araba bulunuyor. Türk olmak zorundaysa eğer Türk Oyun Timi kalıyor seçenek olarak. Gamesense varken girmem açıkçası. Artı 0 Eksi
Gamesense freeroam sunucusuna girebilirsiniz. Çoğu araba bulunuyor. Türk olmak zorundaysa eğer Türk Oyun Timi kalıyor seçenek olarak. Gamesense varken girmem açıkçası.
kiremithuseyin Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 796 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #3 Türk Oyun Timi güzeldir, ara sıra girip oynarız. Kendime Müzisyende gelip oynamıştı. Artı 0 Eksi
Lopeinte Femtopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 36 Yer Bolu Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #4 kiremithuseyin dedi: Türk Oyun Timi güzeldir, ara sıra girip oynarız. Kendime Müzisyende gelip oynamıştı. Genişletmek için tıkla... Bende oynuyorum Türk Oyun Timi sunucusunda, tam girip kafa dağıtmalık bir sunucu. Artı 0 Eksi
kiremithuseyin dedi: Türk Oyun Timi güzeldir, ara sıra girip oynarız. Kendime Müzisyende gelip oynamıştı. Genişletmek için tıkla... Bende oynuyorum Türk Oyun Timi sunucusunda, tam girip kafa dağıtmalık bir sunucu.
kiremithuseyin Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 796 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #5 Lopeinte dedi: Bende oynuyorum Türk Oyun Timi sunucusunda, tam girip kafa dağıtmalık bir sunucu. Genişletmek için tıkla... Evet ama araçlar çok yer kaplıyor, 1 saat oynadım 15 gb yer kaplamış. Artı 0 Eksi
Lopeinte dedi: Bende oynuyorum Türk Oyun Timi sunucusunda, tam girip kafa dağıtmalık bir sunucu. Genişletmek için tıkla... Evet ama araçlar çok yer kaplıyor, 1 saat oynadım 15 gb yer kaplamış.
KS KS RosTR4L Femtopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 59 13 Nisan 2021 #6 kiremithuseyin dedi: Evet ama araçlar çok yer kaplıyor, 1 saat oynadım 15 GB yer kaplamış. Genişletmek için tıkla... Bu araçlarla FiveM de story mode da oynayabiliyor muyuz? Artı 0 Eksi
kiremithuseyin dedi: Evet ama araçlar çok yer kaplıyor, 1 saat oynadım 15 GB yer kaplamış. Genişletmek için tıkla... Bu araçlarla FiveM de story mode da oynayabiliyor muyuz?