FiveM sunucuları bot mu basıyor?

Ederson Moraes

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: i3-12100F
Ekran kartı: Sapphire redon RX 6700 10GB.
SSD: Adata 1TB okuma 3500mb/yazma 3000 MB.
Anakart: ASUS Prime H610M-K 4D.
RAM: XPG 8 GB (2x8) DDR 4 3200MGHZ.
PSU: Power Boost 650W 80+
FiveM'e ara vermiştim bayağıdır, oynamıyordum. Sunucu listesine bakayım dedim. 553 - 292 çeken sunucular var. 110 çeken sunucular az kalıyor. Diğerlerinin yanında eskiden 110 çeken sunucu görünce şaşırırdım. Şimdi ise 110 az sayılır. Bot mu var yoksa oyuncu sayısında artış mı oldu?

Son düzenleyen: Moderatör:
FiveM'e ara vermiştim bayağıdır, oynamıyordum. Sunucu listesine bakayım dedim. 553 - 292 çeken sunucular var. 110 çeken sunucular az kalıyor. Diğerlerinin yanında eskiden 110 çeken sunucu görünce şaşırırdım. Şimdi ise 110 az sayılır. Bot mu var yoksa oyuncu sayısında artış mı oldu?
Maalesef artık bir çok server bot basmaktan kaçınmıyor ancak tabiki bu durumda her server bot basıyor diyemeyiz sosyal anlamda tanınan (MDRP , BORP) serverler daha çoğunlukla gerçek oyunculardan oluşur. Ekstra olarak zaten bot olup olmadığını oyun içeresinde fark edersiniz 70 ve üzeri serverlerin çoğunda haritanın heryerinde neredeyse bir oyuncu ile karşılaşırsınız.

İkiside var.

Hepsinde bot var. İşaretli olanlarda kendi gözümle bot olduğunu doğrulamıştım.
1770922306657.png

Hocam atıyorum dizzy roleplay var 292 çekiyor bana bot gibi geliyor. Ya da noarp 352 çekiyor bunlar normal mi?

Hocam atıyorum dizzy roleplay var 292 çekiyor bana bot gibi geliyor. Ya da noarp 352 çekiyor bunlar normal mi?
Normal olabilir. Çoğu RP'cinin bildiği bir yerse normal. Ayrıca saatlere de bak eğer gece yarısı da aynı şekilse muhtemelen bot vardır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı