FiveM sunucuya girmek soru cevaplama

Umutcan634

Centipat
Daha fazla  
Los Santos'ta çöp toplayarak gelirinizi karşılıyor ve yaşamınızı sürdürüyorsunuz. Ara sokaklardan birine çöp kamyonunu park ettiniz ve çöp kutusunun içine eğilerek çöpleri ayrıştırıyorsunuz.
Arkanızdan birisi elinde bir bıçak ile size yavaş yavaş yaklaşıyor devamını canlandırınız cevap?

Son düzenleyen: Moderatör:
Los Santos'ta çöp toplayarak gelirinizi karşılıyor ve yaşamınızı sürdürüyorsunuz. Ara sokaklardan birine çöp kamyonunu park ettiniz ve çöp kutusunun içine eğilerek çöpleri ayrıştırıyorsunuz.
Arkanızdan birisi elinde bir bıçak ile size yavaş yavaş yaklaşıyor devamını canlandırınız cevap?
Fear RP sergilerim. Derdim kısacası. Karşında ki bıçaklı bir kişi ne yapacağı belli olmaz ama ben bir çöpcüyüm ne silahım var ne başka bir şeyim.

Fear RP sergilerim. Derdim kısacası. Karşında ki bıçaklı bir kişi ne yapacağı belli olmaz ama ben bir çöpcüyüm ne silahım var ne başka bir şeyim.
Cevaba katılıyorum.

Burada eğer dönüp iki tane tokat atarım kendimi savunurum derseniz yanlış cevap vermiş olursunuz.

Bence gerçek hayatta arkanızı göremediğiniz için (oyunda görseniz bile görmemiş gibi yapmanız gerekiyor) oyunda da görmemiş gibi yapmanız lazım. Çünkü siz silahsızsınız ve savunmasız durumdasınız. Eğer aykırı davranırsanız ooc'den yazarlar zaten hemen :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı