R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 24 Ocak 2021 #1 Epic games üzerinden GTA 5 aldım. FiveM'e girmeye çalıştığımda ''the social club account specified does not own a valid license'' bu hatayı alıyorum ne yapsam da düzeltemedim. Yardımcı olur musunuz?
Epic games üzerinden GTA 5 aldım. FiveM'e girmeye çalıştığımda ''the social club account specified does not own a valid license'' bu hatayı alıyorum ne yapsam da düzeltemedim. Yardımcı olur musunuz?
3 381258 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.732 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #2 Social Club hesabınız ile bağladınız mı? Artı 0 Eksi
KS KS R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 24 Ocak 2021 #3 381258 dedi: Social Club hesabınız ile bağladınız mı? Genişletmek için tıkla... Epic Games'e bağladım tabii ki Artı 0 Eksi
381258 dedi: Social Club hesabınız ile bağladınız mı? Genişletmek için tıkla... Epic Games'e bağladım tabii ki
Arch or Not Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.129 Makaleler 7 Çözümler 14 Yer İzmir/Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Beginner Web Programmer 24 Ocak 2021 #4 The Social Club Account Specified Does Not Own A Valid License ''Fivem GTA 5'' denemekten zarar gelmez. Artı 0 Eksi
The Social Club Account Specified Does Not Own A Valid License ''Fivem GTA 5'' denemekten zarar gelmez.
KS KS R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 24 Ocak 2021 #5 Arch or Not dedi: The Social Club Account Specified Does Not Own A Valid License ''Fivem GTA 5'' Denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Doğru hesapla giriyorum ilk açtığım hesapla fakat yine de bu hatayı alıyorum. Artı 0 Eksi
Arch or Not dedi: The Social Club Account Specified Does Not Own A Valid License ''Fivem GTA 5'' Denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Doğru hesapla giriyorum ilk açtığım hesapla fakat yine de bu hatayı alıyorum.
Arch or Not Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.129 Makaleler 7 Çözümler 14 Yer İzmir/Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Beginner Web Programmer 24 Ocak 2021 #6 Hocam mod, trainer vs. kurduysanız lisans sıkıntısı yaratabiliyor olabilir elle attığınız dosyaları silin ve dosyaları doğrulayın: Epic Games Başlatıcısı'nda oyun dosyalarını nasıl doğrularım? - Teknik Destek Desteği Artı 0 Eksi
Hocam mod, trainer vs. kurduysanız lisans sıkıntısı yaratabiliyor olabilir elle attığınız dosyaları silin ve dosyaları doğrulayın: Epic Games Başlatıcısı'nda oyun dosyalarını nasıl doğrularım? - Teknik Destek Desteği
KS KS R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 24 Ocak 2021 #7 Arch or Not dedi: Hocam mod, trainer vs. kurduysanız lisans sıkıntısı yaratabiliyor olabilir elle attığınız dosyaları silin ve dosyaları doğrulayın: Epic Games Başlatıcısı'nda oyun dosyalarını nasıl doğrularım? - Teknik Destek Desteği Genişletmek için tıkla... Türkçe yama kurulu şuanda ondan olabilir mi? Artı 0 Eksi
Arch or Not dedi: Hocam mod, trainer vs. kurduysanız lisans sıkıntısı yaratabiliyor olabilir elle attığınız dosyaları silin ve dosyaları doğrulayın: Epic Games Başlatıcısı'nda oyun dosyalarını nasıl doğrularım? - Teknik Destek Desteği Genişletmek için tıkla... Türkçe yama kurulu şuanda ondan olabilir mi?
Arch or Not Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.129 Makaleler 7 Çözümler 14 Yer İzmir/Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Beginner Web Programmer 24 Ocak 2021 #8 Recx and Flex dedi: Türkçe yama kurulu şuanda ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum fakat deneyin... Artı 0 Eksi
Recx and Flex dedi: Türkçe yama kurulu şuanda ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum fakat deneyin...
KS KS R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 24 Ocak 2021 #9 Arch or Not dedi: Sanmıyorum fakat deneyin... Genişletmek için tıkla... İptal ettirdim fakat olmadı değilmiş... Artı 0 Eksi
Arch or Not dedi: Sanmıyorum fakat deneyin... Genişletmek için tıkla... İptal ettirdim fakat olmadı değilmiş...