FiveM TR deneyimim

For East Troop

Hectopat
Katılım
17 Aralık 2020
Mesajlar
1.256
Makaleler
1
Çözümler
1
Yer
Kayseri
Merhabalar, 350 saat FiveM saatimi değerlendiriyorum:
Esksikler: Çakır ailesi rolleri, Türk rolleri, rol bilmeyen adminler, Los Santos'ta olduğunu unutmak, gang rollerinin kötü yapılması, yaşların düşük olması, çok fazla OOC, toxic kitle, gerçekçi olmayan hareketler, her yerini yeşile boyayan Grove üyeleri (GTA 5'de Grove yok, The Families var.), parayı basanın zengin olması. Çoğu FiveM sunucularında bu var.

Artıları: Bazı sunucuların scriptleri güzel.

Güzel rol çevirdiğim sunucular:
Purplehexagon (eski)
Creep'N (eski)

Kötü rol çevirdiğim sunucular:
Milas roleplay (yukarıdakilerin hepsini bulunduruyor.)
Prison Roleplay: Yukarıdakilerin bazılarını bulunduruyor, çete setleri olsa da çete rolünü yapamıyorlar ve hapishane hayatını yaşatamıyorlar.
East Roleplay: Çete rolleri berbat, Toxic kitle bulunuyor.
Stars Community: Benim en son oynadığımda tüm sunucularında bunlar bulunuyordu.
 
Son düzenleme:
Merhabalar, 350 saat FiveM saatimi değerlendiriyorum:
Esksikler: Çakır ailesi rolleri, Türk rolleri, rol bilmeyen adminler, los Santos'ta olduğunu unutmak, gang rollerinin kötü yapılması, yaşların düşük olması, çok fazla ooc, toxic kitle, gerçekçi olmayan hareketler, her yerini yeşile boyayan grove üyeleri (GTA 5'de grove yok, the families var.), parayı basanın zengin olması. Çoğu FiveM sunucularında bu var.

Artıları: Bazı sunucuların scriptleri güzel.

Güzel rol çevirdiğim sunucular:
Purplehexagon (eski)
Creep'n (eski)

Kötü rol çevirdiğim sunucular:
Milas roleplay (yukarıdakilerin hepsini bulunduruyor.)
Prison roleplay: Yukarıdakilerin bazılarını bulunduruyor, çete setleri olsa da çete rolünü yapamıyorlar ve hapishane hayatını yaşatamıyorlar.
East roleplay: Çete rolleri berbat, toxic kitle bulunuyor.

Vallahi ben çok aşina değilim bu rol işine ama internette gördüğümüz büyük serverlere girmek için ne gerekiyor ki? Onlarda bayağı iyi rol dönüyor gibi.
 
Dostum şu anda FiveM'de güzel sunucu yok, sakın bu çöplüğe girme derim.

Girmem, mesela YouTube'da çok adını duyurmamış FiveM suncularındaki rolleri izliyorum ve Cringe'den ölüyorum resmen ama yani vorp falan izlemek hoşuma gidiyordu bir ara. Eightborn'da çakır rolleri olmasa çok iyi kalite bakımından ama girmek imkansız gibi sanırım ama yine de girmeye pek niyetim yok.
 
East Roleplay'de bir kaç ay Drivers olarak rol yaptım diğer çetelerin her rolünün sonu silaha çıksa da biz sosyal olmayı deniyorduk fakat diğer çeteler gelip toplantılarda trash talk atmaya başlayıp bizi ezik görmeye başlayınca bizde onlara ayak uydurmaya başladık. En uzun süreler ayakta kalan bir tek Drivers vardı, Çoğu rolde hatamız olmamasına rağmen haklı olduğumuz yerde sırf olayda rol bilmeyen admin var diye biz haksız çıktık. EastRP'den ayrıldım şu an güzel bir sunucu bulursam tekrar başlayacağım. Toplam 500-600 civarı bir saatim var oyunda ve çoğu sunucuda adminler ve destek ekibinden çektiğimizi başka kimseden çekmedik ekip olarak.
 
Benim sana önerim: Crenshaw diye bir sunucu var, Los Angeles sisteminde. Story çete, aile, kartel, baron, mafya vb. yok. Gerçekten güzel rol dönecek bir yer. Silah çok kolay alınacak, gerçekte bir siyahinin silah bulması bizim burada kola bulmamız gibi bir şey. Herkes silahına dayanamayacak, savaş gibi durumlarda olacak. Çoğunlukla sözlü kavga.
 

Geri
Yukarı