FiveM "Unable to open CitizenFX.exe.new for writing" hatası

Daha fazla  
Merhebalar. FiveM silip tekrar yüklüceyecektim D diskindeydi tekrar silip yükledimde D diskine FiveM diye klasor olustırdım FiveM kendi sitesinden uygulanmasını inidirdim ve FiveM klasorune attım. Klasör acınca böyle hata veriyor C diskine de kurmak istemiyorum. Yer az ve C diskinden nasıl D diskine atacağımı bilmiyorum.

qq.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Verdiği hata, yazma hatası gibi bir şey. Dosyayı açamıyor bozuk olduğundan. Düşük ihtimal ama sürücü bozuk veya dolu.

- FiveM'i tamamen bilgisayardan kaldırın hiçbir yerde kalıntısı olmasın genellikle appdata/local veya appdata/roaming klasörlerinde citizen dosyaları kalıyor.

- FiveM çok fazla yer kaplamaz (gireceğin sunucu sayısına bağlı). C diskinde boşluk açıp C diskine kurmayı deneyin.

- FiveM klasörü açıp oraya EXE'yi atıp kurmak yerine, masaüstünde kurmasını dene veya direk indirilenlerden indirdiğin gibi açıp kur.

FiveM'i tamamen silmek için Denetim Masası, Revo Uninstaller veya manuel yapabilirsin.

Verdiği hata, yazma hatası gibi bir şey. Dosyayı açamıyor bozuk olduğundan. Düşük ihtimal ama sürücü bozuk veya dolu.

- FiveM'i tamamen bilgisayardan kaldırın hiçbir yerde kalıntısı olmasın genellikle appdata/local veya appdata/roaming klasörlerinde citizen dosyaları kalıyor.

- FiveM çok fazla yer kaplamaz (gireceğin sunucu sayısına bağlı). C diskinde boşluk açıp C diskine kurmayı deneyin.

- FiveM klasörü açıp oraya EXE'yi atıp kurmak yerine, masaüstünde kurmasını dene veya direk indirilenlerden indirdiğin gibi açıp kur.

FiveM'i tamamen silmek için Denetim Masası, Revo Uninstaller veya manuel yapabilirsin.

Bilgisayar formatladım ve C diskinde yer kalması için ve D diskinde 900 GB bir yer var D diskine kurdum ve sorunsuz çalışıyor. Bir daha olursa yaşanırsa bakacağım yardımınız için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı