Wreckfest "could not open file for writing" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Arda Demirkıran

Hectopat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Oyuna Game Pass üzerinden sahibim. Oyunu çalıştırdığımda "could not open file for writing" hatası alıyorum. Aynı oyun yine Game Pass üzerinden bir arkadaşımda daha var ama o oynayabiliyor. Oyunu ilk kurduğumda hatayı almıştım sonra silip tekrar kurduğumda aynı hatayı bir daha aldım. Çözümünü araştırdım. Reddit'e de baktım ama net bir çözüm yok ve sadece Steam kullanıcılarına ait bir çözümü vardı. Microsoft'un oyunu olduğu için dosyalara da erişemiyorum.

1622842233596.png

Cevap veren yok mu?
@adanalihiyar

Son düzenleme:
Hayır henüz oyunu açamadım bile. Reddit'te de yaşamışlar ama Steam kullanıcıları için çözümü var. Xbox dosyalarına erişemediğim için çözemiyorum.

Biraz baktım ve ben de hiçbir cevap bulamadım. Silip yüklemeyi sanırım denemişsiniz ama isterseniz tekrar deneyebilirsiniz.

Biraz baktım ve ben de hiçbir cevap bulamadım. Silip yüklemeyi sanırım denemişsiniz ama isterseniz tekrar deneyebilirsiniz.

Bir daha deneyip bildireceğim.
Sorun hala devam ediyor çözümü de yok galiba. Game Pass şaşırtmıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı