Çözüldü FiveM ve Garry's Mod loading ekranında kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Pathine

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sıkıntı ne bilmiyorum ama FiveM'de downloading content bölümünde, Garry's Mod'da ise sunucu bilgileri alınıyor kısmında kalıyorum. Garry's Mod'da hiç değilse connection [steam adı] timed out diye bir hata mesajı veriyor ama fivemde o da yok. Güvenli internetim vardı ondan dolayı giremiyorum diye düşünmüştüm. Normalde Garry's Mod'da bir sunucuya girebiliyordum ama güvenli interneti kapatınca ona da artık giremiyorum. Bu durumu internette araştırdığımda ise bu sorunun hala devam ettiğini gördüm. 2013'te açılan konu hala kapanmamış. FiveM'de de forumlarda vs. çözüm bulamadım son bir ümitle buraya yazıyorum bilen var mı?

Çözüm
Sorun hâla devam ediyorsa rapor alın:

Hallettim.. Sorunun sebebi modemimmiş. Superonline'ı 800 kere aradıktan sonra her seferinde çözüme ulaşamadığımdan, en sonunda emrivaki yaparak modemimizi yenilemeleri gerektiğini söylemiştim. Temsilci her kimse, baya bir direndi ancak aşırı inadımdan dolayı en sonunda bir ekip göndereceğiz dedi. Sonuç olarak modem yenisiyle değiştirilince bütün internet problemlerim ortadan kalktı :D
  • Modemin nedir? UPnP devrede mi?
  • Güvenli İnternet hizmetinin kapalı olduğuna eminsin değil mi?
  • VPN vs. kullandın mı?
Güvenli internetim kapalı ama nedense hiçbir VPN'e bağlanmıyor o yüzden VPN'i deneyemedim. Modemim HG255s. UPnP nedir bilmiyorum ama arayüzden ayarlanıyorsa bi kurcalarım.
+
Hocam UPnP açıkmış şimdi kapatıp deniyorum.
+
Hocam kapattığım halde bir şey değişmedi. Ne VPN'e bağlanabiliyorum ne de sunucuya girebiliyorum.

Dosya Ekleri

• resim_2021-01-28_111821.png
    resim_2021-01-28_111821.png
    13,6 KB · Görüntüleme: 45
Bunu çalıştırıp dener misin?

Hala aynı. Ne VPN'e bağlanabiliyorum ne de sunuculara. Ancak program bazı kısımlarda error veriyor(mesela internet protokollerini ayarlarken).

Hocam şimdi fark ettim, bilgisayardaki bir şey İnternet Repair'ı bir şeyi resetlerken erişimini engelliyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Sorun hâla devam ediyorsa rapor alın:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı