FiveM yüklenirken "unable to save current preset" hatası

Makaleler
4
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 3770 3.40 GHz/
RX 580 8gb 128bit/
kingston 8gb ddr3 1333mhz ram
hyperx 4gb ddr3 1333mhz ram
1tb hdd
240gb Hilevel ssd
Aopen Z400 400w power
Meslek
Öğrenci
Merhaba FiveM'de bu hatayı alıyorum sebebini bilmiyorum. Önceden olmuyordu SSD'de yer az olduğu için olabilir mi?

Dosya Ekleri

• 1671476629776.png
    1671476629776.png
    3,3 MB · Görüntüleme: 29
  • 1671476676701.png
    1671476676701.png
    5,3 KB · Görüntüleme: 36
Merhaba FiveM'de bu hatayı alıyorum sebebini bilmiyorum. Önceden olmuyordu SSD'de yer az olduğu için olabilir mi?
SSD Ölmüş hocam (!) Şaka bir yana en az 10-20 GB Boş yer bıraksanız SSD niz için daha sağlıklı olur ve daha iyi verim alabilirsiniz. Bu arada yer olmadığı için bu hatayı almış olmanı doğal.

Kral bu ReShade ile alaklı bir sorun ReShade ayarın kaydedilemiyor bu da SSD de yer olmadığı için birkaç dosya silersen düzelir muhtemelen.

Eyvallah sağ ol deneyeceğim.

Eyvallah sağ ol deneyeceğim.

Kral bu ReShade ile alaklı bir sorun ReShade ayarın kaydedilemiyor bu da SSD de yer olmadığı için birkaç dosya silersen düzelir muhtemelen.

Kanka FiveM dışında hiçbir sileceğim bir şey yok bir GTA 5 bir de çizim programım FiveM'i HDD'ye yüklesem ne olur acaba.

fivem sadce sunucuların scripltlerini yuklemek için yardımcı bir program reshade vs. gibi şeyler direk gta uzerinden çalışıyor fivemi c veya d ye yuklemen birşey değiştirmez yukliyebilirsin yani ama bloodfx citizien ayarlarını falan bi yere at sonra uğraşma :D

FiveM sadce sunucuların scripltlerini yuklemek için yardımcı bir program ReShade vs. gibi şeyler direk GTA uzerinden çalışıyor FiveM'i C veya D ye yuklemen bir şey değiştirmez yukliyebilirsin yani ama bloodfx citizien ayarlarını falan bir yere at sonra uğraşma :D

Eyvallah sağ olasın
Ama blod FX olayını ekren söyleseydin :):)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı