FiveM yüklenmiyor

HypeRisReal

Kilopat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar, sabah sorunsuz bir şekilde FiveM oynayabiliyordum, daha sonra oynadığım sunucuda restart atıldıktan sonra tekrar girmeye çalıştım. FiveM açılmadı şimdi sonra sil yükle yapmayı deniyorum ama bu şekilde kalıyor.

Hiçbir aksiyon almıyor modeme reset atıp denedim, VPN ile indirmeyi denedim, virüs korumasını kapatıp indirmeyi denedim ama hiçbir şekilde çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Herkese iyi akşamlar, sabah sorunsuz bir şekilde FiveM oynayabiliyordum, daha sonra oynadığım sunucuda restart atıldıktan sonra tekrar girmeye çalıştım. FiveM açılmadı şimdi sonra sil yükle yapmayı deniyorum ama bu şekilde kalıyor.

Hiçbir aksiyon almıyor modeme reset atıp denedim, VPN ile indirmeyi denedim, virüs korumasını kapatıp indirmeyi denedim ama hiçbir şekilde çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

FiveM supporta yaz.

2.000 küsür saatim var ilk defa sende gördüm en geç 2 3 güne bakarlar.

GTA'dan kaynaklanan bir problem olabilir mi?

Sunucunun restartlanmasıyla alakalı değildir. Büyük ihtimal GTA'dan kaynaklı bir problem supporta yazarsan daha net cevap verirler.
epic games'ten indirili gta dosyalarını doğrulayıp tekrar denedim fayda etmedi hocam fivem supporta ticket açtım inşallah geri dönüş yaparlar teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı