O link kısaltmasıdır. Eklentileri vardı onun.Videonun açıklamasındaki siteye giriş yapmak istiyorum ama sürekli reklam gösteriyor ve giremiyorum, virüslü müdür? Veya ulaşmamın başka yolu var mı?
Eyvallah reis.O link kısaltmasıdır. Eklentileri vardı onun.
Link kısaltma sitelerini atlamak
Merhabalar! Bugün size bu siteleri nasıl atlayacağınızı göstereceğim. Universal Bypass ile kaldırılabilir. Edge için nasıl eklenir? Microsoft Edge Addons, uzantısını ekleyip geçebilirsiniz. FireFox için nasıl eklenir? Universal Bypass – Get this Extension for 🦊 Firefox (en-US), uzantısını...www.technopat.net
Hocam bir sorum daha olacak, burayı reklam engelleyici kullanmadan nasıl atlayabilirim?O link kısaltmasıdır. Eklentileri vardı onun.
Link kısaltma sitelerini atlamak
Merhabalar! Bugün size bu siteleri nasıl atlayacağınızı göstereceğim. Universal Bypass ile kaldırılabilir. Edge için nasıl eklenir? Microsoft Edge Addons, uzantısını ekleyip geçebilirsiniz. FireFox için nasıl eklenir? Universal Bypass – Get this Extension for 🦊 Firefox (en-US), uzantısını...www.technopat.net
Hocam sitenin fotoğrafını atarsanız yardımcı olabilirim. Çünkü bir sürü link kısaltma sitesi var. Fakat eğer benim düşündüğüm siteyse reklamı atla diyip açılan siteyi kapatıp tekrar reklamı atla diyin. Yine bir sayfa açılırsa bir daha aynı adımları deneyin. Olmazsa bana fotoğraf atın dediğim gibi.Eyvallah reis.
Hocam bir sorum daha olacak, burayı reklam engelleyici kullanmadan nasıl atlayabilirim?
Hocam bir sorum daha olacak, burayı reklam engelleyici kullanmadan nasıl atlayabilirim?
Hocam sitenin fotoğrafını atarsanız yardımcı olabilirim. Çünkü bir sürü link kısaltma sitesi var. Fakat eğer benim düşündüğüm siteyse reklamı atla diyip açılan siteyi kapatıp tekrar reklamı atla diyin. Yine bir sayfa açılırsa bir daha aynı adımları deneyin. Olmazsa bana fotoğraf atın dediğim gibi.
Linki ver geçeyim.
Bende TürkTelekom'luyum ama bende çıkmadı öyle bir ibare.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.