FiveM'da modellemeler hatalı görünüyor

İşletim sistemi
Windows 11

aesserz

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
ASUS GEFORCE DUAL RTX 3060 TI
Anakart
ASUS PRIME B450M-K II
İşlemci
AMD RYZEN 5 5600
FiveM'e eski kullandığım bir grafik paketi yükledim ve hiç bilmediğim bir şekilde oyun böyle oldu. Aslında önceden bir şey yapılıyordu fakat ben onu hatırlamıyorum. Nasıl çözebilirim bilen var mı?

6JSx7uX.png

Son düzenleyen: Moderatör:
FiveM'e eski kullandığım bir grafik paketi yükledim ve hiç bilmediğim bir şekilde oyun böyle oldu. Aslında önceden bir şey yapılıyordu fakat ben onu hatırlamıyorum. Nasıl çözebilirim bilen var mı?

Eki Görüntüle 2437705

FiveM ayarlarından GPU fix lag gibi bir şey vardı açıksa kapat kapalıysa kapatmayı dene shader olması lazım varsa silip eski bir sürümünü yükle. Konudan bağımsız sistemden memnun musun 3060 12 Ryzen 5 5600X almayı düşünüyorum.

FiveM ayarlarından GPU fix lag gibi bir şey vardı açıksa kapat kapalıysa kapatmayı dene shader olması lazım varsa silip eski bir sürümünü yükle. Konudan bağımsız sistemden memnun musun 3060 12 Ryzen 5 5600X almayı düşünüyorum.

Kusura bakma çok geç görmüşüm sağ ol bu arada yardımın için almayı düşündüğün sistem gayet iyi ama fiyata göre değişir tabii ama bütcene uygunsa 4060 veya 4070 deneyebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı