500 bin TL araba önerisi

Diamant

Decipat
Vitesi fark etmez ama otomatik olursa daha iyi olur. Piyasayı hiç bilmediğimden bu fiyata otomatik vites var mı bilmiyorum ama olursa güzel olur. Daha gencim, ilk arabam olacak. O yüzden yaşıma göre çok absürt durmayacak bir araç arıyorum. Masrafı da çok fazla olmasa iyi olur. Teşekkürler şimdiden öneriler için.

Hocam Opel Astra ve Citroen C4'lere bakabilirsiniz gibi geldi ama bilmiyorum. Şehrinizde uygun fiyata satan kişiler var mıdır?
Adana da yaşıyorum. Biraz eski model Astra buldum ama temize benziyor. Km si fazla gelmedi.

Bütçeyi 600e kadar zorlayabilirim bu arada. Normalde 100bin TL masrafa ayırmıştım ama yapacak bir şey yok fiyatlar pahalı.

Adana da yaşıyorum. Biraz eski model Astra buldum ama temize benziyor. Km si fazla gelmedi.

Bütçeyi 600e kadar zorlayabilirim bu arada. Normalde 100bin TL masrafa ayırmıştım ama yapacak bir şey yok fiyatlar pahalı.
Gene de Expertize götürmekte fayda var hocam insan güvenemiyor. :)

O zaman şehrinizde olan bir kaç daha önerebileceğim birkaç araçta baktım da

Kmleri biraz fazla geldi.

Bu araçta güzel duruyor tabi Hatchback seviyor musunuz bilmiyorum.

Güzelmiş hocam bunu da aklımda tutacağım. Bir de bunu buldum. Modeli 2 yıl düşük ama km si daha düşük ve otomatik vites.

Güzelmiş hocam bunu da aklımda tutacağım. Bir de bunu buldum. Modeli 2 yıl düşük ama km si daha düşük ve otomatik vites.

Hocam bu araba çok karizma duruyor benim hoşuma gitti. Fiyatı da biraz bütçeyi aşıyor gibi sökülüp takılan parçası da yokmuş.. Otomatik Vites tercih ediyorsanız neden olmasın.

Aynı zamanda şehrinizde chevrolet servisi de var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı