Çözüldü FiveM'de alınan hile banı nedeniyle farklı sunuculara girmekte problem yaşanır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sawlment1

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, geçen günlerde FiveM'i yükledim bir süre ara vermiştim bir PvP serverine girdim 5-10 dakika geçmeden hileden ban yedim fakat asla hile kullanan biri değilim desteğe çıktım ocean atacaklarını söylediler kabul etmedim. Banım devam ediyor. Bildiğim kadarı ile bazı white list serverlerde hile dolayısı ile ban yediğinde başvuru direkt red ediliyor diye biliyorum fakat tamamen bir saçmalıktan bug vb ban yediğimi düşünüyorum. Aslında sorum diğer server sahipleri bunu görebilir mi? Zaten hile kullanan birisi değilim ben başvuruya yazmadığım sürece görebilirler mi?
Şimdiden teşekkürler.

Biraz araştırdı ve diğer sunucu sahiplerinin göremediğini öğrendim sorun çözüldü.

Merhaba, geçen günlerde FiveM'i yükledim bir süre ara vermiştim bir PvP serverine girdim 5-10 dakika geçmeden hileden ban yedim fakat asla hile kullanan biri değilim desteğe çıktım ocean atacaklarını söylediler kabul etmedim. Banım devam ediyor. Bildiğim kadarı ile bazı white list serverlerde hile dolayısı ile ban yediğinde başvuru direkt red ediliyor diye biliyorum fakat tamamen bir saçmalıktan bug vb ban yediğimi düşünüyorum. Aslında sorum diğer server sahipleri bunu görebilir mi? Zaten hile kullanan birisi değilim ben başvuruya yazmadığım sürece görebilirler mi?
Şimdiden teşekkürler.

Biraz araştırdım ve diğer sunucu sahiplerinin göremediğini öğrendim sorun çözüldü.

Çözüldü.

Son düzenleme:
Şimdiden teşekkürler.

Biraz araştırdı ve diğer sunucu sahiplerinin göremediğini öğrendim sorun çözüldü.

Çözüldü.
Diğer sunucu sahipleri şu şekilde sizin banınızı görebilir:

Eğer bir sunucudan XX hile koruması tarafından ban yediyseniz ve bu hile koruması diğer sunucularda varsa ve bu XX hile korumasının arayüzünde kişi profilleri varsa orada sizin farklı sunucudan neden dolayı ban yediğinizi görebilir. Şu anda FiveM TR'de olan 2 adet anti hile sisteminde bu özellikler bulunmaktadır. Ve çoğu sunucuda vardır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı