FiveM'de GPU kullanımını arttırmak drop girmesini önler mi?

İşletim sistemi
Windows 10

Ruzgxr

Decapat
Daha fazla  
RAM
RIPJAWS G.SKILL 16 GB 4x4 3200 MHz
Ekran kartı
ASUS RX 580 4 GB
Anakart
MSI Z170A PC MATE
İşlemci
Intel Core i5-6600K 3.50 Ghz
Öncelikle sistemim RX 580 i5 6600K 16 GB RAM'a sahip. FiveM'de CPU oranım %80 %100 arası, genellikle 90-95 oluyor fakat bunlara rağmen GPU %30 40 arası kullanıyor ve oyunuma özellikle araba sürerken çok fazla FPS dropu giriyor. GPU oranını arttırırsam FPS'imde artar mı? Artmasından ziyade drop girme biter mi?

GPU kullanımını nasıl artıracaksınız hocam? İhtiyacı kadar kullanır zaten.
İşlemci %100'deyken GPU %30 ise darboğaz var demektir.

Grafikleri arttırdım şu an %60 80 arası kullanıyor GPU ve kasma donma FPS dropları bitti oyun gayet akıcı.

İşlemci yetmiyor, yapacağın hiçbir şey işe yaramaz.

Bende farkındayım ama maalesef şu an kolay bir şekilde alınabilecek bir şey değil. Eğer alabilecek zamanım olursa i7 7700 almak istiyorum anakartımın desteklediği Max. İşlemci.

6700k 7700k artık para verilecek işlemciler değil. Anakartını da satıp AM4 bir makine alman daha mantıklı.

6700K 7700k artık para verilecek işlemciler değil. Anakartını da satıp AM4 bir makine alman daha mantıklı.

Hocam 17 yaşındayım yani bu bilgisayarı zar zor aldırdım aileme eğer dediğinizi dersem evet deme ihtimalleri %1 falan yani. Eğer yazın çalış dersenizde yazın spora gideceğim yani pek bir fırsatım olmuyor. Mecbur yine böyle kullanacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…