K Kerem4141 Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 23 10 Nisan 2022 #1 Pwuc sunucusuna girmeye çalışırken böyle diyor. GTA 5'im güncel Rockstar Games üzerinden dosya doğrulaması yaptım. 2 gündür deniyorum ama beceremedim. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2022
Pwuc sunucusuna girmeye çalışırken böyle diyor. GTA 5'im güncel Rockstar Games üzerinden dosya doğrulaması yaptım. 2 gündür deniyorum ama beceremedim.
TheHope0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 1.288 Çözümler 5 10 Nisan 2022 #2 Kerem4141 dedi: Pwuc sunucusuna girmeye çalışırken böyle diyor. GTA 5'im güncel Rockstar Games üzerinden dosya doğrulaması yaptım. 2 gündür deniyorum ama beceremedim. Eki Görüntüle 1355429 Genişletmek için tıkla... Eğer başka sunuculara girebiliyorsan; sunucunun desteğiyle iletişime geç. Artı 0 Eksi
Kerem4141 dedi: Pwuc sunucusuna girmeye çalışırken böyle diyor. GTA 5'im güncel Rockstar Games üzerinden dosya doğrulaması yaptım. 2 gündür deniyorum ama beceremedim. Eki Görüntüle 1355429 Genişletmek için tıkla... Eğer başka sunuculara girebiliyorsan; sunucunun desteğiyle iletişime geç.
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 10 Nisan 2022 #3 Kerem4141 dedi: Pwuc sunucusuna girmeye çalışırken böyle diyor. GTA 5'im güncel Rockstar Games üzerinden dosya doğrulaması yaptım. 2 gündür deniyorum ama beceremedim. Eki Görüntüle 1355429 Genişletmek için tıkla... Admin ile iletişime geç. Az adam ezmedim bu sunucuda araba ile duvar arasında çok adam sıkıştırdım. Artı 0 Eksi
Kerem4141 dedi: Pwuc sunucusuna girmeye çalışırken böyle diyor. GTA 5'im güncel Rockstar Games üzerinden dosya doğrulaması yaptım. 2 gündür deniyorum ama beceremedim. Eki Görüntüle 1355429 Genişletmek için tıkla... Admin ile iletişime geç. Az adam ezmedim bu sunucuda araba ile duvar arasında çok adam sıkıştırdım.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #4 Kerem4141 dedi: Pwuc sunucusuna girmeye çalışırken böyle diyor. GTA 5'im güncel Rockstar Games üzerinden dosya doğrulaması yaptım. 2 gündür deniyorum ama beceremedim. Eki Görüntüle 1355429 Genişletmek için tıkla... Dostum öncelikle ben pwuc oyuncusuyum.Tekrardan aynı servere girersen çözülecektir. Artı 0 Eksi
Kerem4141 dedi: Pwuc sunucusuna girmeye çalışırken böyle diyor. GTA 5'im güncel Rockstar Games üzerinden dosya doğrulaması yaptım. 2 gündür deniyorum ama beceremedim. Eki Görüntüle 1355429 Genişletmek için tıkla... Dostum öncelikle ben pwuc oyuncusuyum.Tekrardan aynı servere girersen çözülecektir.
KS KS K Kerem4141 Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 23 10 Nisan 2022 #5 TheHope0 dedi: Eğer başka sunuculara girebiliyorsan; sunucunun desteğiyle iletişime geç. Genişletmek için tıkla... Onlarada giremiyorum sildim tekrar yükledim sorun aynı. Silinen üye dedi: Admin ile iletişime geç. Az adam ezmedim bu sunucuda araba ile duvar arasında çok adam sıkıştırdım. Genişletmek için tıkla... Hocam kimle iletişime geçeceğim? Son düzenleme: 10 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
TheHope0 dedi: Eğer başka sunuculara girebiliyorsan; sunucunun desteğiyle iletişime geç. Genişletmek için tıkla... Onlarada giremiyorum sildim tekrar yükledim sorun aynı. Silinen üye dedi: Admin ile iletişime geç. Az adam ezmedim bu sunucuda araba ile duvar arasında çok adam sıkıştırdım. Genişletmek için tıkla... Hocam kimle iletişime geçeceğim?