FiveM'de para kasma taktiği

Tamer98

Decapat
Daha fazla  
FiveM'de impulse99 serverinde oynuyorum. Eskiden meth yapiyorduk hala yapiyoruz ama çok sık polis geliyor artik. Bildiginiz baska yontem ya da polisin gelmedigi yer biliyor musunuz?

FiveM'de impulse99 serverinde oynuyorum. Eskiden meth yapiyorduk hala yapiyoruz ama çok sık polis geliyor artik. Bildiginiz baska yontem ya da polisin gelmedigi yer biliyor musunuz?

Kral biz bir sunucuda oynuyorduk otu ekmemiz gerekdi. Bizde şehir dışına gidince sürekli ya çeteler geliyordu ya polis basıyordu. Şehirde villaların olduğu yerde bir evin bahçesine girip ekiyorduk. Gelen gidende yoktu keyfimize bakıyorduk. Haritada şehrin sol üst taraflarıydı.

Dostum polisin gelmediği bir yeri söylemek metaya girer. (oyun içi öğrenmen daha iyi olur)
Kanka 2 senedir oynuyodum zaten eskiden tren tunelinde yapiyorduk kimse de gelmiyordu oyuna yaklasik 6 ay ara vermistim oyuna bir girdigimde artik tren geciyordu raydan o yuzden yeni yer ariyorum fakat bulamiyorum

Kral biz bir sunucuda oynuyorduk otu ekmemiz gerekdi. Bizde şehir dışına gidince sürekli ya çeteler geliyordu ya polis basıyordu. Şehirde villaların olduğu yerde bir evin bahçesine girip ekiyorduk. Gelen gidende yoktu keyfimize bakıyorduk. Haritada şehrin sol üst taraflarıydı.
Biz satin alip pisiriyoruz duman ciktigi icin polis geliyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı