FiveM'de RP sunuculara girmiyor

yiğgithan

Hectopat
Katılım
30 Ocak 2021
Mesajlar
50
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
FiveM'de RP yapan birisiyim ve 2 aydir falan RP yapiyorum. Son 2 gündür sunuculara giremiyorum çünkü girerken ekran 10 piksel oluyor ve donuyor. Freerom giriyorum, sorun yok ama RP'ye girerken 10 piksel oluyor. FiveM'i sildim, sunucuyu değistirdim, kullandigim grafik paketini değiştirdim, düzelmedi. Yardimci olabilecek var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Birden fazla farklı sunucuya girmeyi deneyin. IP adresiniz hosting firmalarının kara listesine tehdit olarak takılmış olabiliyor ve aynı hosting firmasına bağlı sunucuya girmeyi denemiş olabilirsiniz. Ek olarak modeme restart atmayı ve DNS bilgilerinide değiştirmeyi deneyin. Fivem sunucum vardı ve buna benzer sorunlara bu şekilde çözüm buluyorduk.
 
Birden fazla farklı sunucuya girmeyi deneyin. IP adresiniz hosting firmalarının kara listesine tehdit olarak takılmış olabiliyor ve aynı hosting firmasına bağlı sunucuya girmeyi denemiş olabilirsiniz. Ek olarak modeme restart atmayı ve DNS bilgilerini de değiştirmeyi deneyin. FiveM sunucum vardı ve buna benzer sorunlara bu şekilde çözüm buluyorduk.

DNS ne demek bilmiyorum biraz cahilim bu konuda herhangi bir bir link atabilir misiniz beni açacak?
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradan görebilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı