Doğruymuş.Beyefendi yukarıda SS attım size sitesinde rockstara ait olduğu yazıyor Rockstar FiveM'i satın aldı bilginiz olsun.
Doğruymuş.
Arkadaşın dediği gibi trojan diyor yani güvenli değil.
Dostum her trojan zararlı mı oluyor.. Antivirüs programları virüs bularak para kazanıyor zatenArkadaşın dediği gibi trojan diyor yani güvenli değil.
Dostum her trojan zararlı mı oluyor. Antivirüs programları virüs bularak para kazanıyor zatenFiveM virüs falan değil.
Konu çözümünü ben hâlâ göremedim. Ayrıca yazdığımın Rockstar ile alakası olmadığını anlarsın diye düşünüyorum. Trojan olan her şeyin virüs olduğunu sanmanaydı o yanıt.Zaten tamamlanmış bir konuyu tekrar açmanıza gerek yok. Bende baktım Rockstar'ın satın aldığına.
Konu çözümünü ben hâlâ göremedim. Ayrıca yazdığımın Rockstar ile alakası olmadığını anlarsın diye düşünüyorum. Trojan olan her şeyin virüs olduğunu sanmanaydı o yanıt.
Grafik paketi vs. kurdunuz mu? Fivemaplication data ya kurduğunuz herhangi bir şey var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.