kaan48
Hectopat
FiveM'i nereye kuruyorsunuz?Hani bu yükleme bitince GTA 5'in dosya konumunu seçin diyor ya FiveM oraya kadar gelemedi bile, burada kalıyor.
FiveM'i nereye kuruyorsunuz?
Şimdi bak ilk olarak bu dediğimi yap eğer bir şey çıkmazsa FiveM setup dosyasını sil. Ardından eğer 2. diskin varsa yani senin şuan kurduğun SSD diski galiba 2. disk yani HDD diskin varsa FiveM'i oraya kur.O zaman şöyle yapalım. Windows'un arama kısmına Bu Bilgisayar yaz. Sonra sağ üstte arama kısmı var oraya Citizen yaz bir şey bulmazsa FiveM yaz gene bir şey bulmazsa GTA 5'i kaldırıp tekrardan indirmekten başka çaren yok.
Şimdi bak ilk olarak bu dediğimi yap eğer bir şey çıkmazsa FiveM setup dosyasını sil. Ardından eğer 2. diskin varsa yani senin şu an kurduğun SSD diski galiba 2. disk yani HDD diskin varsa FiveM'i oraya kur.
Siz GTA 5'i indirirken hangisini indirdiniz? Legacy mi yoksa Enhanced mi? Enhanced ise maalesef silip Legacy'i kurmanız lazım.İkinci diskim yok maalesef şimdi GTA 5'le alakalı mı diye oyuna girdim GTA 5 gayet sorunsuz çalışıyor.
Siz GTA 5'i indirirken hangisini indirdiniz? Legacy mi yoksa Enhanced mi? Enhanced ise maalesef silip Legacy'i kurmanız lazım.
FiveM'i kurarken böyle bir ekran geliyor mu?Legacy'i kurdum.
FiveM'i kurarken böyle bir ekran geliyor mu?
Eki Görüntüle 2651993
Bu ekrana gelemiyor bile ilk kurulumda kalıyorum.
Garip. Sağ tık yönetici olarak çalıştıra basıp deneyin bakalım.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.