Çözüm Rehber FiveM'in Discord Hesabına Bağlanmaması

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

762mozart

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB DDR3
Ekran kartı
NVIDIA GT630
Anakart
H61M-A/USB3
İşlemci
intel(r) core(tm) i5-3470 cpu @ 3.20ghz 3.20 ghz
Herkese selam arkadaşlar. Bugün sizlere FiveM ve Discord hesabınız daha önceden birleşmiş ve oynuyorduysanız ancak şimdi eşleştirmiş olsanız bile girmiyorsa neden olduğunu anlatacağım ve çözümü de burada.

Öncelikle ben de bu sorunu 2-3 gündür yaşıyorum.

Önceden hesabınızı bağladıysanız ve giriyorsanız ancak bir anda artık girememeye başladıysanız ilk öncelikle şunu yapınız:
Eğer Discord'u Microsoft Store'dan indirdiyseniz silin çünkü Microsoft Store'dan Discord'u indirdiğimde bende de olmadı.
Öncelikle eğer giremiyorsanız Discord ayarlarınızdan "Yetkili Uygulamalar" kısmına gelerek FiveM'i kaldırın.

Bu işlemi yaptıktan sonra FiveM ve Discord'un tüm dosyalarını silin.
Sildikten sonra Discord'u kendi sitesinden indirin. (Kesinlikle Microsoft Store'dan indirmeyin yoksa olmaz.): Discord | Your Place to Talk and Hang Out
İndirdikten sonra Discord'u yönetici olarak açmayın. Yönetici olarak açarsanız olmaz. Normal şekilde açın. Açtıktan sonra hesabınıza giriş yapıp Discord'u alta alın. Sonra FiveM'i kendi sitesinden indirin: FiveM
FiveM'i de indirdikten sonra FiveM'i başlatın. FiveM'in oyun içi ekranı geldiğinde Discord'u tekrar görüntüleyin ve şöyle bir ekran göreceksiniz:

Yetkilendir'e tıkladıktan sonra probleminiz çözülecektir.

(Not: Eğer bu ekran gelmediyse Discord'u yönetici olarak başlatmışsınız demektir. Discord'u yönetici olarak başlatmayınız.)

Dosya Ekleri

• 1704457732667.png
    171,2 KB · Görüntüleme: 252
  • 1704457963094.png
    84,4 KB · Görüntüleme: 178
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…