Dwnity Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 466 19 Mayıs 2022 #1 Ben bu dosyayı açmadan önce VirusTotal'den tarattım bana false-positive gibi geldi o yüzden dosyayı açtım sizce false-positive midir? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Bu arada crack değil Türkçe dublaj. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2022
Ben bu dosyayı açmadan önce VirusTotal'den tarattım bana false-positive gibi geldi o yüzden dosyayı açtım sizce false-positive midir? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Bu arada crack değil Türkçe dublaj.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mayıs 2022 #2 Dwnity dedi: Ben bu dosyayı açmadan önce VirusTotal'den tarattım bana false-positive gibi geldi o yüzden dosyayı açtım sizce false-positive midir? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Evet. Açmanızda sorun olmaz. Artı 1 Eksi
Dwnity dedi: Ben bu dosyayı açmadan önce VirusTotal'den tarattım bana false-positive gibi geldi o yüzden dosyayı açtım sizce false-positive midir? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Evet. Açmanızda sorun olmaz.
PYLIB Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 214 Çözümler 4 19 Mayıs 2022 #3 LegendaryDevilHunter dedi: Evet. Açmanızda sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Açılıp açılmaması gerektiğini nasıl anlıyorsunuz. Artı 1 Eksi
LegendaryDevilHunter dedi: Evet. Açmanızda sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Açılıp açılmaması gerektiğini nasıl anlıyorsunuz.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mayıs 2022 #4 PYLIB dedi: Açılıp açılmaması gerektiğini nasıl anlıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... False-positive dosyaları açmada sorun olmaz. Bilinen antivirüsler zaten güvenli demiş. Adını bile yeni duyduğum iki antivirüs virüslü dedi diye dosya tehlikeli diyemem. Artı 0 Eksi
PYLIB dedi: Açılıp açılmaması gerektiğini nasıl anlıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... False-positive dosyaları açmada sorun olmaz. Bilinen antivirüsler zaten güvenli demiş. Adını bile yeni duyduğum iki antivirüs virüslü dedi diye dosya tehlikeli diyemem.
KS KS Dwnity Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 466 19 Mayıs 2022 #5 LegendaryDevilHunter dedi: Evet. Açmanızda sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarda yavaşlama oldu gibi hissettim. Artı 0 Eksi
LegendaryDevilHunter dedi: Evet. Açmanızda sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarda yavaşlama oldu gibi hissettim.
PYLIB Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 214 Çözümler 4 19 Mayıs 2022 #6 Dwnity dedi: Hocam bilgisayarda yavaşlama oldu gibi hissettim. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisine bakar mısın? Artı 0 Eksi
Dwnity dedi: Hocam bilgisayarda yavaşlama oldu gibi hissettim. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisine bakar mısın?
KS KS Dwnity Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 466 19 Mayıs 2022 #7 PYLIB dedi: Görev yöneticisine bakar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam Modern setup.exe diye bişey var. Artı 0 Eksi
PYLIB dedi: Görev yöneticisine bakar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam Modern setup.exe diye bişey var.
PYLIB Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 214 Çözümler 4 19 Mayıs 2022 #8 Dwnity dedi: Hocam modern setup.exe diye bir şey var. Genişletmek için tıkla... Diskini en çok yiyen ne varsa görevini sonlandır kasması geçer. Artı 0 Eksi
Dwnity dedi: Hocam modern setup.exe diye bir şey var. Genişletmek için tıkla... Diskini en çok yiyen ne varsa görevini sonlandır kasması geçer.
4 475454 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 1.856 Makaleler 2 Çözümler 21 19 Mayıs 2022 #9 %100 temiz. Artı 0 Eksi