- Makaleler
- 13
Çok fazla iş ortaya çıkarmış, uzun süre satış yapmış olmak lazım. Bu işi de, ticaretini bilmek lazım kısacası.Bilgi deneyim ne türden lazım hocam?
Çok fazla iş ortaya çıkarmış, uzun süre satış yapmış olmak lazım. Bu işi de, ticaretini bilmek lazım kısacası.Bilgi deneyim ne türden lazım hocam?
Peki hocam kalsın ilan ozamanÇok fazla iş ortaya çıkarmış, uzun süre satış yapmış olmak lazım. Bu işi de, ticaretini bilmek lazım kısacası.
Yapma demiyorum. Bence de yapmalısın. Ben de yaptım o yaşlarda ama "ya çok iyi para kırarım" veya "burdan yürürüm" falan diye düşünmemek lazım. Üç beş harçlık çıkar işte. Büyük beklentiye kapılma ve bununla kafayı bozma eğer tek ilgi alanın bu değilse. Bu işin okulunu okumuş ve çok satış yapan insanlar bile çok para olmadığını söylüyor.Peki hocam kalsın ilan o zaman.
Yani okul dışında 4 senedir web geliştirme ile uğraşıyorumYapma demiyorum. Bence de yapmalısın. Ben de yaptım o yaşlarda ama "ya çok iyi para kırarım" veya "burdan yürürüm" falan diye düşünmemek lazım. Üç beş harçlık çıkar işte. Büyük beklentiye kapılma ve bununla kafayı bozma eğer tek ilgi alanın bu değilse. Bu işin okulunu okumuş ve çok satış yapan insanlar bile çok para olmadığını söylüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.