Fiverr ile para kazanmak mümkün mü?

Peki hocam kalsın ilan o zaman.
Yapma demiyorum. Bence de yapmalısın. Ben de yaptım o yaşlarda ama "ya çok iyi para kırarım" veya "burdan yürürüm" falan diye düşünmemek lazım. Üç beş harçlık çıkar işte. Büyük beklentiye kapılma ve bununla kafayı bozma eğer tek ilgi alanın bu değilse. Bu işin okulunu okumuş ve çok satış yapan insanlar bile çok para olmadığını söylüyor.

Yapma demiyorum. Bence de yapmalısın. Ben de yaptım o yaşlarda ama "ya çok iyi para kırarım" veya "burdan yürürüm" falan diye düşünmemek lazım. Üç beş harçlık çıkar işte. Büyük beklentiye kapılma ve bununla kafayı bozma eğer tek ilgi alanın bu değilse. Bu işin okulunu okumuş ve çok satış yapan insanlar bile çok para olmadığını söylüyor.
Yani okul dışında 4 senedir web geliştirme ile uğraşıyorum
Artık iş geldikçe yaparım

Fiverrdan para kazanmak mümkün. Hesabımı Haziran'da açtım ilk siparişimi 1 hafta sonra aldım. İlk siparişi aldıktan sonra işler açılmaya başlıyor şu anda 350$ var.

Fiverrdan para kazanmak çok kolay dogru stratejileri yaparsan. Arka plan silme ve tasarım ilanı açarsan tabii müşteri gelmez rekabet çok fazla, rekabetin olmadığı kategorileri araştırmanız ve orada ilan açmanız gerekir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı