Fiverr vs. Bionluk

zKaranfily0

Kilopat
Makaleler
2
Merhaba. Başlangıç düzeyinde web site yapabiliyorum ve satış yapmak istiyorum. Nerede satış yapabilirim? Bionluk mu, yoksa Fiverr'da mı daha çok müşterim olur? Bionluk'ta çalışırsam fiyat düzeyim 40-50 TL falan olur muhtemelen. Fiverr'da çalışırsam da 5-10 dolara falan yaparım.

Fiverr tabii ki. Bionluk'ta 10 TL'ye web site yapıyorlar :D Ama Fiverr'da görünmeme ihtimaliniz var. Başlangıç düzeyi siteler yerine daha iyi kişiler tercih edilir. Bence kendinizi iyicene geliştirin ve öyle başlayın.

Fiverr tabii ki. Bionluk'ta 10 TL'ye web site yapıyorlar :D ama Fiverr'da görünmeme ihtimaliniz var. Başlangıç düzeyi siteler yerine daha iyi kişiler tercih edilir. Bence kendinizi iyicene geliştirin ve öyle başlayın.

Bir portfolyo sitesi isteyen birinin 5-10 bin TL'ye site yaptıracağını düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aga Bionluk'da daha çok müşteri var ama Fiverr dolarla ödeme yapıyor. Ama Fiverr'da müşteriler genelde yabancı oluyor, İngilizce biliyorsan süper. ⭐

Aga Bionluk'da daha çok müşteri var ama Fiverr dolarla ödeme yapıyor. Ama Fiverr'da müşteriler genelde yabancı oluyor, İngilizce biliyorsan süper. ⭐

Google çeviri :)

Başlangıç düzeyinden kastınız hazır script kurmaksa tabii ki 5-10 bin TL hayal ama gerçekten az buçuk kodlamayla düzgün bir kişisel web sitesi yazabiliyorsanız 400-500 dolar almak iş başına pek de zor değil.

Yok daha çok tema yapımı düzenleme yani script ile değil de WordPress üzerinde basit işler

Bence artık bir internet sitesinin en önemli özelliği telefonda akıcı bir şekilde çalışması. İlan açtığınızda telefona uyumlu bir site yapıyorum derseniz daha çok kişi size yazabilir.

Evet telefona uyumlu oluyor ama şimdi fiverr da müşteri çokluğu kadar da satıcı çokluğuda var örneğin benim fiyatlarımda önceden 20 30 iş yapmış kişiyemi yoksa banamı ilan versinler yani birkaç müşteri gelmesi lazım önce ama bionlukda daha fazla müşteri çekerim diye düşünüyorum bilmiyorum belki de ikisinde de başlarım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı